Bouwbedrijf Tom Jansen

Bouwbedrijf Tom Jansen beoordelingen (24)

• Review door Stephan Os, Doetinchem
    Beoordeeld op 1 aug 2025

Renovatie huis: Kleine aanbouw

Mooi werk afgeleverd. Super strak. Goede communicatie en houdt zich aan de afspraken.
  • Review door G, Arnhem
    Beoordeeld op 22 mei 2025

Wand- of vloertegels zetten: 8 m²; Vloer; Gang, Toilet, Hal en kast...

De klus verliep naar wens. De eerste dag voorstrijken. De volgende dag tegels leggen en de derde dag afvoegen. klaar! Alles ging gesmeerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lent

Wand- of vloertegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken

• Review door Carina, Haarlo
    Beoordeeld op 24 jan 2025

Wand- of vloertegels zetten: 4 m²; Muur; Keuken

Netjes gedaan! Dankjewel :-)
  • Review door Otis, Arnhem
    Beoordeeld op 14 feb 2024

Tegels zetten: 2 m²; Muur; Keuken

We hebben de achterwand van onze keuken laten tegelen. Goede communicatie en mooi eindresultaat. Zijn zeer tevreden!
  • Review door Milou , Zevenaar
    Beoordeeld op 10 feb 2024

Tegels zetten: 5 m²; Muur; Keuken

Ik vond het een prettige samenwerking. Contact verliep soepel en voelde prettig. Tot een datum komen ging goed. Het advies was fijn. De uitvoering was super. Netjes. Snel. Strak en ben er onwijs blij mee. Mocht ik in de toekomst nog een tegelzetter nodig hebben zal ik zeker weer voor Tom kiezen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 28 okt 2023

Tegels zetten: 7 m²; Muur; Keuken

Tom kwam bij ons tegels zetten in onze nieuwe keuken. We hebben het contact met hem als zeer prettig ervaren zowel met het bespreken van de klus als tijdens zijn werk bij ons. Hij heeft goede adviezen gegeven en met alles meegedacht, niks zonder overleg gedaan. En het allerbelangrijkste, voor ons natuurlijk, een super resultaat!
  • Review door yoran, Didam
    Beoordeeld op 26 sep 2023

Tegels zetten: 10 m²; Muur, Vloer; Toilet

Eerste contact was goed, maar in uitvoering en afwerking zeer slecht. Voegen die niet op elkaar aansluiten, de dorpel is scheef gelegd. Tegels op zijn manier gelijmd zonder overleg. Maakt geen tegelplan hoe hij moet leggen. Maakt kitranden van zeker 2 cm, zonder overleg. Hij geeft als reden dat onze muren niet recht zijn maar is vooraf komen kijken en vertelde ons dat hij de klus wel kon doen, geen probleem. Als we na de uitvoering contact zoeken om tot een oplossing te komen is er geen contact mogelijk en vindt Tom dat hij voor zijn doen goed werk heeft afgeleverd en verder is er geen discussie meer mogelijk. Op onze vraag "Wat nu?" antwoordt hij: "Nu ga ik verder met mijn werk" en hangt op. Vervolgens kregen wij op onze mail een reactie van een zogenaamde advocaat, dit is zijn vrouw. Hij is nooit meer langs geweest en heeft geen oplossing aangeboden. Zeker geen aanrader om te laten tegelen. Zoek een ander!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gaanderen
    Beoordeeld op 21 aug 2023

Tegels zetten: 20 m²; Vloer; Schuur

Snelle reactie, duidelijke afspraken en komt deze na. Werkt vlot door met goed resultaat.