Bouwbedrijf The Limit

Bouwbedrijf The Limit beoordelingen (20)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 31 mei 2021
    Totaalrenovatie badkamer + toilet beneden (april/mei 2021) 7m2
    Onze badkamer en benedentoilet is gerenoveerd door The Limit Bouw voordat wij verhuisden naar ons nieuwe huis. Ook zijn er in en om het huis stucwerk en ander klein werk verricht. Wij zijn dik tevreden over de opgeleverde kwaliteit. Sem is vriendelijk, deskundig, en geeft goed advies zowel voor als tijdens de werkzaamheden. Alhoewel Sem altijd druk in de weer is, is hij goed bereikbaar en belt hij vaak om dingen af te stemmen als er iets onduidelijk is. Ook neemt hij de tijd om regelmatig te vragen of alles nog naar wens is, wat laat zien dat hij begaan is met zijn klanten en het gedane werk. Ook zijn mannen zijn vriendelijk, werken hard door en leveren goed werk. Al met al dus zeker een aanrader voor je klus!
  • Review door Davide, Leiden
    Beoordeeld op 29 dec 2020
    Waterleiding en riolering: Loden Leiding Vervangen; Leidingen of af...
    Sem en zijn medewerkers hebben de lodenleidingen vervangen met kunststofleidingen in ons jaren 30 huis in Leiden. Het werk is netjes en snel uitgevoerd. Er waren een paar onverwachte problemen maar zij hebben deze snel terplekke kunnen oplossen. Verder moesten er twee tegels worden uitgeboord om de weg naar de leidingen vrij te maken. Nadat de nieuwe tegels waren aangekomen zijn zij nogmaals langsgeweest en hebben de tegels heel netjes erin gezet. Af en toe is het wat lastig met de communicatie maar het werk wordt wel goed uitgevoerd en we zijn ook van plan om hem te vragen voor andere werkzaamheden aan ons huis.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 28 nov 2020
    Warmte isolatie: 55 m2; Gehele huis
    Sem is een aardige jongen en hij heeft zijn zaken goed voor elkaar. We kregen harde werkers over de vloer, en zowel planning, prijs als resultaat waren prima in orde. Dit bedrijf bellen we een volgende keer zeker weer, en ik heb The Limit inmiddels ook aanbevolen bij vrienden.
  • Review door Diel, Den Haag
    Beoordeeld op 16 jun 2020
    Geluidsisolatie: 50 m2; Floors
    Schitterend...Goed advies.
    (Bewerkt op 17 jun 2020)
  • Review door Raies, Uithoorn
    Beoordeeld op 11 mei 2020
    Geluidsisolatie: 20 m2; Muren, Plafonds
    Super goed en een hele snelle service! Professionele geluidsisolatie voor een groot ruimte werd binnen 1 week gerealiseerd. Sem heeft mij door het gehele proces goed op de hoogte gehouden. Mijn volgende klus zal ik zeker weer door The Limit laten doen.
  • Review door Birgit, Den Haag
    Beoordeeld op 7 apr 2020
    Brandwerende isolatie
    Sem is heel vriendelijk. Hij kwam zijn afspraken na en het werk is naar alle tevredenheid uitgevoerd. Ik vraag Sem zeker een volgende keer weer.
  • Review door Ian Lindeman
    Beoordeeld op 11 mrt 2020

Huisrenovatie: Keuken, Woonkamer / eetkamer

Wij hadden op hele korte termijn iemand nodig om leidingwerk en elektra te vernieuwen. Dit omdat wij de keuken wilde verplaatsen. Dit is allemaal naar behoren uit gevoerd. De elektricien en loodgieter die via Nestia Bouw geregeld werden waren goed en snel in hun werk. Er is een compleet nieuwe groepenkast ingezet en nieuw leidingwerk voor de keuken . Ook dacht de loodgieter goed mee voor en vond ik hem erg behulpzaam. Verder hebben wij ook het stucwerk laten verzorgen door Nestia Bouw, hier zijn wij ook erg tevreden mij. Het ziet er allemaal erg strak uit en is echt een grote verbetering voor de woning. Het contact met Sem was goed, de afspraken werden nagekomen en ook waren zij erg flexibel. Nu met het afronden van de klus heeft hij nog kunnen regelen dat de elektricien ( in deze drukke tijd) nog even kan langs komen voor een extra klusje. Al met al zijn deze mannen aan te raden!
  • Review door TOM Magura
    Beoordeeld op 11 mrt 2020

Huisrenovatie: Badkamer / Toilet, Woonkamer / eetkamer

Het was een gok, omdat wij Sem niet kenden en hem via werkspot hadden gekozen, MAAR het was gewoon een groot geluk en plaisir om met Nestia samen te werken. Ze waren heel vriendelijk, heel vakkundig, altijd op tijd en zeker flexibel als er dingen een beetje anders gingen, en altijd klaar voor een extra klus. Sem heeft heel veel verstand van verbouwingen, goede en betrouwbare medewerkers EN wat er nog veel belangrijker is, hij heeft zelfs ook goede ideen en smaak. Het was heerlijk om niet zelf al die spullen te moeten kopen, ze werden er gewoon geleverd. DUS, rondom tevreden en zeker aan te bevelen!!
  • Review door Dany, Den Haag
    Beoordeeld op 19 feb 2020
    Geluidsisolatie: 70 m2; Floors
    Wij hebben een klus geplaatst voor het isoleren van plafond en vloer bij bouwbedrijf The Limit. De opdracht is zeer goed uitgevoerd en de aannemer is een echte vakman. Goed in de communicatie, planning en daarnaast betrouwbaar. Sem weet waar die het over heeft en daarnaast goede vakmensen. Wij kunnen bouwbedrijf The Limit zeker aanraden voor een isolatie klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 1 feb 2020
    Plafond: 45 m2; Houten verlaagd plafond verwijderen en nieuw stuc o...
    Absoluut een aanrader, alles was heel prima geregeld, allemaal vakmensen. Heel fijn contact met Sem, maar ook met de andere werklui. Het werk is uitstekend uitgevoerd binnen de afgesproken tijd, ik zou niet weten hoe het beter kan. Dus wat mij betreft: betrouwbaar, accuraat en uitstekende prijs/kwaliteit. Wij zijn uiteraard heel blij met het eindresultaat.