Bouwbedrijf de Waal Westbroek

Bouwbedrijf de Waal Westbroek beoordelingen (24)

• Review door Z. Melchers
    Beoordeeld op 17 aug 2019

Gedeeltelijke renovatie van de woning

Vakkundige mannen die alles op tijd af hadden. Ze zijn zeker niet te beroerd om wat extra’s te doen, zoals bij ons het wegwerken van lastige kabels of het repareren van de gootsteen.
    (Bewerkt op 19 aug 2019)
  • Review door Dennis, De Meern
    Beoordeeld op 29 nov 2017
    Aanbouw plaatsen
    Bouwbedrijf de Waal Westbroek heeft een mooie uitbouw bij ons geplaatst. Coen en Patrick werken zorgvuldig en hard. Tijdens de bouw werden we betrokken bij het maken van eventuele keuzes. Ze hebben een mooie uitbouw gerealiseerd en wij zijn zeer tevreden.
  • Review door Klant van Bouwbedrijf de Waal Westbroek
    Beoordeeld op 6 okt 2017

Vergroten van een bestaand uitbouw

Bouwbedrijf de Waal heeft deze zomer (2017) prachtig werk geleverd bij ons in Utrecht. Onze bestaande uitbouw is met zo'n 14 m2 vergroot. Hierbij is een lichtstraat, een schuifpui en vloerverwarming geplaatst. Bij het werk bleek dat er verborgen lekkages in de bestaande uitbouw waren. Deze en andere problemen zijn direct aangepakt en verholpen. Bouwbedrijf de Waal is een familiebedrijf bestaande uit vader Coen en zoon Patrick. Mooi om te zien hoe zij op elkaar zijn ingespeeld. Naast het feit dat we heel tevreden zijn over het opgeleverde werk was het ook heel gezellig. We raden Coen en Patrick graag aan en wensen je een goede verbouwing toe.. Met groet, Frans
    Beoordeeld op 4 okt 2017
    Aanbouw 3,13x5,4x1,8 meter, achtergevel glazen wand met openslaande...
    Inmiddels alweer een jaar geleden, maar nog steeds erg blij met het eindresultaat! Coen en Patrick de Waal hebben in 10 weken tijd ons huis compleet gestript, uitbouw gebouwd, alle electra en leidingwerk gedaan, aantal wanden en kozijnen verplaatst en alles laten stucen. Voor ons voor het eerst dat we zo'n groot project hebben gedaan en voor het eerst samengewerkt met een aannemer. Het huis was een uitgewoond studentenhuis en is verbouwd tot een moderne eengezinswoning. Coen en Patrick gaan zeer doortastend te werk, heel efficient met al het werk en de tijdsplanning. Altijd alle benodigdheden op tijd op voorraad, heel praktisch met afvoer van sloopmaterialen etc. Wij hadden zelf moeite om ze bij te houden om zelf onze materialen op tijd geleverd te hebben (kranen, tegels, sanitair etc.). Vooraf was de planning om in 10 weken klaar te zijn met alle werkzaamheden en dat hebben ze exact waargemaakt. Bij de afwerking een paar kleine onenigheden over een cm meer of minder, maar had ook te maken met de precisie van de afwerking waar wij zelf naar streefden. Al met al een goede samenwerking en zou ze voor een volgende vergelijkbare klus nog een keer inhuren.
  • Review door Roland, Utrecht
    Beoordeeld op 6 feb 2017
    aanbouw Utrecht 2,65 x 3,70m
    Bouwbedrijf De Waal Westbroek heeft bij ons een uitbouw gerealiseerd aan onze woning in Utrecht. Het werk is op de vooraf overeengekomen startdatum begonnen en binnen de geplande tijd uitgevoerd. Coen en Patrick zijn zeer ervaren vaklui gebleken die flink van doorpakken weten. Bij het werk zijn de bestaande openslaande deuren inclusief twee vaste ramen uit de 30er jaren overgeplaatst, zeker geen makkelijk klusje. Bij de lichtkoepel bleek enkele maanden na de oplevering een kleine lekkage te zijn. Hiervoor zijn Coen en Patrick direct langs geweest. Al met al zijn we zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door k., Vleuten
    Beoordeeld op 31 jan 2017
    Uitbouw 2m x 5.5m nieuwbouwwoning Utrecht (heipalen zijn reeds gepl...
    Bouwbedrijf de Waal Westbroek heeft een zeer goede uitbouw neergezet binnen de afgesporken termijn. De heren Coen en Patrick zijn zeer betrouwbare personen. Ze doen wat ze zeggen/beloven. Ze denken mee in oplossingen/verbeteringen. De werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd. Ook de nazorg is top!!
  • Review door Hendrik Drost
    Beoordeeld op 30 nov 2016

Uitbouw 2,5 x 5,6

Om kort te zijn: ik ben zeer tevreden met Coen en Patrick voor hetgeen ze voor mij gedaan hebben. Ik ben met name verrast door de snelheid en kwaliteit van het werk. Top! Ik had al een goed gevoel bij het bespreken van de werkzaamheden die ik wilde laten uitvoeren. Niet alles wat ik wilde was een verstandige keuze. Door hun goede advies is het alleen maar mooier geworden. Ook over de prijs waren we snel klaar. Ik had al het een en ander uitgezocht en mijn budget daarop vastgesteld. Met hun prijs hield ik nog iets over om wat leuks met mijn vrouw te gaan doen. Mooi bonus bij de uitbouw! Bouwbedrijf de Waal zou ik zeker aanbevelen aan iedereen die verbouwplannen heeft. Normaal zeg ik bij twijfel niet doen maar voor deze mannen zeg ik bij twijfel? Gewoon doen!
  • Review door Daan, Utrecht
    Beoordeeld op 23 nov 2016
    Uitbouw
    De Waal heeft vakwerk geleverd! Onze uitbouw is helemaal volgens planning en begroting afgerond en de heren hebben perfect meegedacht. We genieten enorm van het eindresultaat.
  • Review door Norbert, Utrecht
    Beoordeeld op 4 okt 2016
    Uitbouw beneden en schuifpui verplaatsen naar zolder.
    Top familiebedrijf die luistert naar je wensen en deze gezamenlijk doorneemt. Ook tijdens de bouw denken zij mee en komen ze met diverse mogelijkheden. Dit betreft allemaal meerwerk waar een groot bouwbedrijf direct extra kosten voor in rekening brengt, maar NIET bij De Waal! Kortom vakwerk en daarnaast zijn ze ook sociaal en in voor een gesprek. Serieus een aanrader!
  • Review door Robin, Zeist
    Beoordeeld op 27 nov 2015
    Aanbouw plaatsen 5,5 x 2,5/3 meter. Verlening bestaande woning
    Bouwbedrijf de Waal heeft bij ons een zeer goede uitbouw neergezet. Vooraf hebben we een afspraak gemaakt over de prijs, mogelijkheden en oplevering. Veel van de werkzaamheden voeren ze zelf uit. Het stuc- en schilderwerk is uitbesteed. Bouwbedrijf de Waal heeft de materialen voor ons verzorgd. Het maken van afspraken was wat lastiger, maar werd altijd wel geregeld. Een minpunt is de afhandeling qua betaling. Er was een afspraak gemaakt dat als bepaalde werkzaamheden niet uitgevoerd zouden worden, dit van de prijs af zou gaan. Dit is wel in rekening gebracht en daardoor is de verstandhouding minder geworden. En dit terwijl wij hen wel hebben aanbevolen bij onze buren (en ze daar ook de uitbouw hebben gerealiseerd). Hierdoor zijn zij ook niet meer bereid om een nazorgpunt op te pakken. Al met al: qua werk en realisatie van een uitbouw adviseer ik Bouwbedrijf de Waal. Qua betaling/administratie en nazorg is er absoluut een aandachtspunt.