Bouwbedrijf A. Lugtmeijer

Bouwbedrijf A. Lugtmeijer beoordelingen (57)

• Review door Dirk, Oldeholtpade
    Beoordeeld op 10 sep 2020

Raamkozijnen: 2 kozijnen; Openslaande raamkozijnen

Zeer deskundig, denkt mee, vriendelijk en heeft een netwerk rondom kozijnen om het volledig te leveren! 🙌
  • Review door arthur, Hoogeveen
    Beoordeeld op 19 aug 2020

Raamkozijnen: 1 kozijn; Draai / kiepkozijnen

Uitstekende vakman. De klus is van A tot Z prima verlopen.
  • Review door Hans, Meppel
    Beoordeeld op 19 nov 2015

badkamer renovatie 2,50 x 2,50

Trebla Bouw heeft bij ons een prima klus geleverd. Behalve dat ze goed luisteren naar de wensen van de klant, geven ze ook vanuit hun vakmanschap adviezen over wat beter wel of niet te doen. Eventuele aanpassingen die van invloed zijn op het budget worden eerst geoffreerd. Komen hun afspraken goed na en werken netjes. Het zijn meerdere mannen die vanuit hun eigen specialisme een bijdrage aan de klus leveren, dus een aparte installateur, timmerman/tegelzetter en stukadoor die onderling goed het werk op elkaar afstemmen. Zeer aan te raden bedrijf.
  • Review door Daniel, Lutten
    Beoordeeld op 5 nov 2015

Toilet renovatie (vergroten)

Het renoveren van mijn wc ruimte
  • Review door william, Wijnjewoude
    Beoordeeld op 20 okt 2015

badkamer verbouwen

Reageert snel op mail en telefoon. Werk wordt goed en netjes uit gevoerd Komt zijn afspraken op tijd na en is een vakman en is rustig in zijn werk
  • Review door Dan, Steenwijk
    Beoordeeld op 17 sep 2015

Dichtmaken zijkant aanbouw met kozijn/schuifdeuren

Kwam betrouwbaar over bij opmaken offerte. Tijdens uitvoering werd goed meegedacht, en zaken werden netjes afgewerkt (dat maak ik ook wel anders mee). Was geen probleem om ook nog wat bouwafval (van mijzelf) mee te nemen. Zal voor mijn volgende verbouw klus graag weer gebruik maken van deze vakman.
  • Review door Klant van Bouwbedrijf A. Lugtmeijer
    Beoordeeld op 28 jul 2015

Aanbouw tussenkap woning

Ik had me geen beter bedrijf kunnen wensen! Ben erg tevreden over de verbouwing die Trebla Bouw voor me heeft uitgevoerd. Hij is een vakman, harde werker, netjes, mooie afwerking, secuur, betrouwbaar, doet wat ie zegt, geen 9 tot 5 mentaliteit, aardige man met wie je goed kunt overleggen. Het ging om een tussenkap op mijn woning, het eindresultaat mag er zijn, het ziet er mooi strak uit (zie foto). Tijdens de bouw zou het 's avonds cq. snachts gaan regenen (wat eerst niet voorspelt was), Trebla Bouw heeft tot laat op de avond doorgewerkt om het zo goed mogelijk waterdicht te krijgen. Daar was ik superblij mee. Een echte aanrader!!