Bouwbedrijf A. Lugtmeijer
Bouwbedrijf A. Lugtmeijer
Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews

Alle reviews (45)

 • Esther, Deventer
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 14 jan 2024
  Tuindeuren: 1 deur; Vervangen van een kozijn door een kunststof sch...
  Albert en zijn mannen hebben afgelopen week een schuifpui en 2 kozijnen geplaatst. Niets dan lof voor deze harde werkers! Ondanks de kou werd er de tijd genomen om zorgvuldig en netjes te werken. Wat een vakmannen! Er is over het hele project duidelijk gecommuniceerd, niets was teveel gevraagd en het contact was erg vriendelijk en meedenkend. Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Een dikke aanrader! Je kunt met een gerust hart met dit bouwbedrijf in zee gaan. Nogmaals bedankt! Groet Esther
 • Carolien, Zwolle
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 3 nov 2023
  Kunststof raamkozijnen en openslaande tuindeuren
  Albert is komen inmeten in juli. Heel erg vriendelijke man. Heeft ons eerlijk geïnformeerd, meegedacht en advies gegeven. Waar andere grote kunststofkozijnenbedrijven geen stuk uit de muur uit de muur wilde zagen omdat ze die expertise niet hadden, kon Albert dat wel. Bij andere bedrijven was ik daarmee (ze zeiden dat ze een bedrijf moesten inhuren of ze zeiden dat het niet kon of ze zeiden dat ik dat zelf moest regelen en dat zij daarna wel zouden komen) zeker €15k duurder uitgeweest. Ook wilden we op de bovenverdieping 2 smalle raampjes samenvoegen. Geen probleem bij Albert. En we wilden graag een donkere kleur inclusief de scharnieren. Geen probleem bij Albert. Allemaal wensen die verschillende andere grote kunststofkozijnenbedrijven ons afraden om verschillende redenen. Ik ben blij dat we met Albert in zee zijn gegaan. Hij heeft onze wensen gerealiseerd. Klaas is de klus komen uitvoeren in oktober. Hij heeft het ook super gedaan.
 • Anoniem, Nederhorst den Berg
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 16 okt 2023
  Raamkozijnen
  Vriendelijk, goed in contact en leverden heel mooi resultaat. Losten dingen ook op die niet meteen klopten. (Wij hebben alle ramen en buitendeuren laten vervangen door kunststof kozijnen en hr++ glas.)
 • Anoniem, Apeldoorn
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 14 okt 2023
  Raamkozijnen: Draaikozijnen
  Ik ben zeer tevreden over het plaatsen van de kozijnen. Ze hebben echt vakwerk geleverd Er is heel netjes gewerkt en alles werd opgeruimd. Ook niet onbelangrijk, goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Kortom….een tevreden klant!
 • Christian, Ens
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 19 jul 2023
  Raamkozijnen: Draai / kiepkozijnen
  Boven 3 ramen gedaan en de planken Zeer netjes en precies gedaan en vlot Super aardige mensen Zeker een aanrader
 • Rose-Mary Kashie
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 15 jul 2023

  Kunststof kozijnen

  Via bouwbedrijf Lugtmeijer heb ik kunststof kozijnen voor heel mijn woning laten plaatsen, inclusief een schuifpui en ook horren voor de ramen. Eerst is de eigenaar alles komen meten. Wat ook heel fijn is. 2 heren van het bedrijf, Danny en Koen, hebben super werk geleverd. Deze mannen werken echt keihard en super netjes. Daar ben ik heel dankbaar voor. Het zijn echt toppers!
  (Bewerkt op 17 jul 2023)