Bouw kliniek

Bouw kliniek beoordelingen (125)

Beoordeeld op 8 jun 2025

Renovatie huis: Badkamer / Toilet

• Review door Jeroen, Den Haag
    Beoordeeld op 21 mei 2025

Badkamer plaatsen of renoveren: 7 m²; Leidingen leggen voor nieuwe...

Een mooie badkamer als resultaat! Tijdens de verbouwing was het af en toe even spannend, maar alles werd netjes afgemaakt.
  • Review door Sunny, Den Haag

Stucwerk binnen: 52 m² wanden; 52 m² plafonds; Woonkamer

• Review door Simon, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 28 apr 2025

Badkamer plaatsen of renoveren: 5 m²; Complete renovatie

Absolutely amazing! Made our bathroom without any delay and just as we wanted it. Very kind and understanding people. Zero complaints and would highly recommend! Thank you, Bouwkliniek and team!
  • Review door arrianne, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 23 apr 2025

Badkamer plaatsen of renoveren: 6 m²; Installatie in andere ruimte

Prachtig geworden, binnen een week op de zolder een ruimte getimmerd voor een douche en een wastafelmeubel onder de schuine kap. Wanden zetten, stucwerk, tegelen, sauzen en behangen. De mannen hebben hard gewerkt en het resultaat is prachtig. Vakmanschap. Bedankt, we gaan genieten!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 13 feb 2025

Badkamer: 4 m²; Installatie in andere ruimte

Heel blij met de badkamer! 2 jaar er tegenop gezien om de troep die het in huis zou geven, maar er is heel netjes en snel gewerkt, dus viel het 100% mee. Ook een fijne vakman die alles netjes overlegde. Mooi resultaat en zou ze zeker aanbevelen. Dankjewel!
    (Bewerkt op 16 feb 2025)
  • Review door Leon Enthoven, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 17 dec 2024

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie, Vervangen meubels, Vervangen sa...

Omar en Ghena hebben mooi werk geleverd. We zijn erg tevreden over hoe ze onze badkamer en toilet geregeld hebben. Goede communicatie en afspraken met de hard werkende jongens zijn belangrijk voor een mooi resultaat. Ik zou ze zeker weer vragen en aan bekende door sturen. Bedankt jongens 🙏
  • Review door Hans, Den Haag
    Beoordeeld op 15 dec 2024

Badkamer: 5 m²; Complete renovatie

Omar is een eerlijke en kundige aannemer! Levert mooie kwaliteit af in heel korte tijd en tegen een goede prijs. Hij doet wat hij belooft en ik beveel hem graag aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 13 dec 2024

Badkamer: 4 m²; Complete renovatie

Omar en zijn mannen hebben goed werk geleverd. Binnen een week na het eerste contact konden ze al beginnen. Ze denken mee en werken secuur. De monteurs spreken nauwelijks Nederlands, dus de communicatie verloopt voornamelijk via Omar. Vooraf goede afspraken gemaakt en hier en daar wat gecommuniceerd met een rolmaat en potlood… Kleine opleverpunten werden netjes opgelost. Kortom, zeer tevreden!