Bouw beter Brouwer

Bouw beter Brouwer beoordelingen (49)

• Review door Jelle, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 feb 2026

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Glas, Kozijn, Raam isolatie

Echt geweldig geholpen. Dee is zeer gepassioneerd over houtwerk/ramen etc. Heeft zelfs met spoed mij weten te helpen. Volgende keer als er weer wat is, dan bel ik Bouw beter Brouwer.

Dankjewel Jelle, En fijn om te horen dat je er blij mee ben

Reactie geplaatst 12 feb 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 7 feb 2026

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Glas, Frame om het glas

Dankjewel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 7 feb 2026

Binnendeur plaatsen of vervangen: 1 deur; Reguliere deur

Keurig volgens afspraak uitgevoerd, echte vakman!

Dankjewel voor het compliment. En fijn om horen dat u er blij mee bent

Beoordeeld op 16 dec 2025

Raamkozijnen repareren: 2 ramen; Glaslat vervangen kitrand vernieuwen

Klus: reparatie van een houten kozijn. Dee moest helaas vanwege het weer meerdere keren terugkomen en de klus bleek groter dan verwacht, maar het is mooi opgelost en netjes geworden. Gaan we vaker vragen voor andere klussen!

Dankjewel fijn om horen

• Review door Alex, Vreeland
    Beoordeeld op 3 dec 2025

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Klus al vorig jaar uitgevoerd maar ik ben alsnog terug gekomen omdat ik vergeten was destijds een review te schrijven. Kozijnklus is hier top uitgevoerd. Houten kozijn was in zeer slechte staat voor een deel. Perfect werk geleverd.

Dankjewel Alex

Dankjewel

Reactie geplaatst 8 dec 2025
  • Review door Niels , Volendam
    Beoordeeld op 25 okt 2025

Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren: Volledig...

Aangegeven dat de offerte aan de top van ons budget zat maar dat zou goedkomen want alles was hoog ingezet. Het zou waarschijnlijk minder worden dus op basis daarvan en de goede reviews hebben we akkoord gegeven. De klus was om boeidelen en windveren te vervangen en indien nodig extra lood aanbrengen onder de windveren. In totaal 8 planken van ca. 3 meter per stuk. Dee kwam met hulp voor het opbouwen van de steiger en het sloopwerk. Rond het middaguur werd al aangegeven dat er waarschijnlijk nog uren bij zouden komen (er waren toen 2 planken verwijderd). Het resultaat was dat na dag 1 er door 2 man 2 planken waren verwijderd, op die plek lood was aangebracht en 2 nieuwe planken waren gemonteerd. Wij vonden dat wat summier voor een hele dag. Ook omdat je voor de hulp van Dee hetzelfde uurtarief betaalt maar die niet over dezelfde kwaliteiten beschikt. Al met al zijn we gematigd enthousiast, Dee is een hele aardige man met een eigen mening die prima zijn afspaken nakomt en meedenkt.
  • Review door Rebecca, Utrecht
    Beoordeeld op 21 okt 2025

Raamkozijnen repareren: Onderdorpel openslaande deuren

Dee heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij is punctueel, transparant en een vakman. Ben blij dat hij mijn rotte dorpel heeft vervangen, houtrot heeft hersteld het ziet er weer top uit. Bovendien is hij vriendelijk, een harde werker en doet zijn werk met veel passie. Bedankt Dee!

Dankjewel 🙏

Reactie geplaatst 21 okt 2025
    Beoordeeld op 9 okt 2025

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

• Review door hans kuilboer, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 sep 2025

Raamkozijnen plaatsen of vervangen: 1 kozijn; Gesloten kozijnen

Dave heeft vakwerk verricht! Een groot deel van het linker kozijn en een deel van de bovenkant is zodanig vervangen dat je de overgangen niet eens ziet. Ook wees Dave me op de mogelijke bron van de ellende. Dank voor je vakmanschap en de flexibiliteit dat je met al je spullen bij mij op 4 hoog op het balkon wilde komen midden in het altijd gezellige Amsterdam :-)

Dankjewel 🙏

Reactie geplaatst 21 okt 2025