Borg Bouw

Borg Bouw beoordelingen (81)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leerdam
    Beoordeeld op 8 okt 2020

Verwijderen en afvoeren 1x ruit afmeting circa 3x2m begane grond

Snelle reactie, zelfde dag intake en prijsopgave, uitvoering binnen twee dagen. Hulde!
  • Review door marco, Gorinchem
    Beoordeeld op 7 okt 2020

Dak of dakgoot repareren: 25 m2; Dak, Boeidelen en Velux lichtkoepe...

Franklin schakelt snel en kon ook snel beginnen met de werkzaamheden. Zijn prijs was scherp en paste bij de uitgevoerde werkzaamheden. Hij dacht mee in oplossingen en heeft zelfs tips gegeven hoe ik mijn eigen klus het beste kon uitvoeren.
  • Review door John, Ridderkerk
    Beoordeeld op 5 okt 2020

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn, deur vervangen

goed gewerkt en snel. Vriendelijk. Op tijd en betrouwbaar.
  • Review door Anita , Culemborg
    Beoordeeld op 27 sep 2020

Kleine klus: Reparaties; zijwand dakkapel

• Review door Victor, Maarssen
    Beoordeeld op 20 sep 2020

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Franklin reageerde snel, we maakten duidelijke afspraken en een paar dagen was de klus geklaard. En goed ook! Ons kozijn is weer gerepareerd en we kunnen gaan schilderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waarder
    Beoordeeld op 28 mei 2020

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Franklin van Borg Bouw heeft het kozijn bij onze voordeur weer vakkundig en netjes hersteld en zo opgeleverd dat het later kan worden afgelakt. We zijn zeer tevreden en vonden het erg fijn dat het op korte termijn uitgevoerd kon worden. Foto 1: hoek met houtrot Foto 2: hoek met houtrot Foto 3: hoek met twijfelachtige plek Foto 4: beide hoeken foto 1 en 2 hersteld, kit vervangen en voorzien van grondverf Foto 5: hoek van foto 3 bleek niets te zijn. Wel zijn de "kieren" dicht gekit.
    (Bewerkt op 23 apr 2023)
  • Review door Annemieke, Dordrecht
    Beoordeeld op 26 mei 2020

Raamkozijnen: 1 kozijn; Openslaande raamkozijnen

Snelle reactie en ook snel gemaakt. Ziet er prachtig uit en ook zeer prettige communicatie. Aardige vent met verstand van zaken.
  • Review door Andrew, Amersfoort
    Beoordeeld op 9 mei 2020

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Was veel goedkoper dan de andere aannemer en kon binnen 1 week de klus komen doen. Het resultaat was goed en de aannemer aardig en netjes.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 9 mei 2020

Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn

Borgbouw was super snel, donderdag contact en dinsdag was het klaar! Het ziet er keurig uit, bedankt Franklin!
  • Review door G, Gorinchem
    Beoordeeld op 2 mei 2020

Raamkozijnen: Staande delen bestaand kozijn vervangen

Goed aangepakt en het houtwerk vervangen heeft het netjes en volgen afspraak gedaan zeer tevreden