Blue Line Installatietechniek

Blue Line Installatietechniek beoordelingen (158)

• Review door Femke, Hattemerbroek
    Beoordeeld op 26 feb 2019

Groepenkast installeren of vervangen: Extra groep installeren

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alteveer, De Wolden
    Beoordeeld op 24 jan 2019

groepen meterkast aansluiten

George is een echt vakman! Levert prima werk, denkt mee en geeft deskundig advies. Ook als er tijdens de uitvoering onverwacht extra werkzaamheden bijkomen dan is dat geen probleem. Verbeterpuntje: Communicatie vooraf over werkzaamheden gaf wat onduidelijkheid. Beter en vollediger afstemmen voorafgaand aan uitvoering.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 23 jan 2019

Lichtpunten: 1 lichtpunt; Repareren

• Review door Marco, Oldeholtpade
    Beoordeeld op 18 jan 2019

Lantaarn buiten plaatsen

George is een eerlijke en fijn werkende man. Communiceert goed. Ik zal hem zeker aanbevelen.
  • Review door Erjen, IJsselmuiden
    Beoordeeld op 2 dec 2018

Elektriek aanleggen wasmachine

Prettig contact, in begin even wat lastig om een eerste afspraak te plannen, maar daarna alles duidelijk. Denkt mee en vindt oplossingen, vooral ook toen het maken van een aansluiting voor droger en wasmachine toch wat lastiger was dan gedacht. Veel werk voor ons daardoor verricht. Alles netjes afgewerkt en achter gelaten.
  • Review door Maikel, Rijssen
    Beoordeeld op 16 okt 2018

Schakelaars in de garage aanpassen + kortsluiting tuin

George heeft de klus perfect voor ons gemaakt. Hij kwam met betere ideeen dan dat ik dat zelf gedaan bedacht. Was netjes op tijd, zeer kundig en erg netjes. Ik kan hem iedereen aanraden.
  • Review door Willem, Zwolle
    Beoordeeld op 11 sep 2018

Stroom verplaatsen en aanleggen in de badkamer + extra in de meterkast

Blue Line installatietechniek heeft ons zeer vakkundig geholpen bij het verplaatsen/opnieuw aanleggen van diverse stroom- en lichtpunten in onze badkamer en het plaatsen van specifieke aansluitingen in de meterkast. George heeft binnen korte tijd (we hadden helaas een hele krappe deadline) de klus geklaard. Daarnaast komt George zijn afspraken na, denkt mee, adviseert en is een sympathieke man. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Vooraf helder gecommuniceerd en geen verrassingen achteraf. Kortom: we zijn heel erg tevreden en kunnen deze vakman van harte aanbevelen!
  • Review door Rien, Hoogeveen
    Beoordeeld op 9 jul 2018

Kookgroep aanleggen

Dik voor elkaar vriendelijke man beetje meer werk was geen probleem communicatie was in begin beetje moeilijk maar uiteindelijk alles goed voorelkaar gemaakt super bedankt
  • Review door Freek, Zwolle
    Beoordeeld op 19 mei 2018

Groep bijplaatsen en kabel door kruipruimte

Alles werd snel en zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Raalte
    Beoordeeld op 9 mei 2018