BG klussenbedrijf

BG klussenbedrijf beoordelingen (61)

• Review door Lara, Amstelveen
    Beoordeeld op 16 mrt 2021

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren

Prachtig afgewerkte wanden. Hebben zelf extra gaten voor me afgewerkt. Duidelijke prijsafspraken en waren binnen een dag klaar.
  • Review door eddy, Lelystad
    Beoordeeld op 10 mrt 2021

Stucen: 10 m2 wanden

Echt geweldig zoals jullie dit direct voor ons hebben opgelost we waren hier heel blij mee dank je wel 👍👍👍
  • Review door Eva, Nootdorp
    Beoordeeld op 26 feb 2021

Stucwerk repareren: Waterschade

Vakmannen! Eerlijk, aardig en klantgericht. Denken mee en komen op tijd. Kan ze meer dan aanbevelen.
  • Review door Marijke, Diemen
    Beoordeeld op 21 feb 2021

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren

Fijn dat ze dezelfde dag wilden langskomen voor een prijsopgave. Ze kwamen de volgende dag en hebben goed werk afgeleverd.
  • Review door Jimmy, Schiedam
    Beoordeeld op 19 feb 2021

Stucen: 3 m2 plafonds

Goed vakwerk geleverd in hoog tempo. Communicatie was goed, er werd goed meegedacht.
  • Review door Naomi, Hoofddorp
    Beoordeeld op 18 feb 2021

Stucen: 12 m2 plafonds

Top(stuc)werk afgeleverd. Vriendelijke, hard werkende heren die weten wat ze doen. Communicatie was vooraf en op de dag zelf helemaal prima. Aanrader!
  • Review door Mark, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 feb 2021

Stucwerk repareren: Waterschade

Bulent is heel vriendelijk, betrouwbaar en top in communicatie. Reageerde razendsnel op mijn oproep. Kwam ondanks de hevige sneeuw perfect netjes op tijd zijn werk doen. Heeft ook leuke humor. Een echte aanrader!
  • Review door Lodewijk, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 feb 2021

Beoordeeld op 4 feb 2021

Stucen: 35 m2 plafonds

Erg vriendelijk en vlotte communicatie. Het werk zelf volgens afspraak gedaan, de kwaliteit is prima maar de afwerking is wat minder. Het lijkt iets gehaast te zijn gedaan op het laatst waardoor de details iets minder netjes zijn.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 2 feb 2021