BESS Schilderwerken

BESS Schilderwerken beoordelingen (38)

• Review door Ans, Deventer
    Beoordeeld op 28 apr 2014
    schilderen binnenkozijnen en deuren
    Ben zeer tevreden over de keuze voor Daniël. Een vakman die zeer secuur en uitermate netjes de werkzaamheden in mijn woning heeft uitgevoerd in zes dagen. Naast het schilderen van kozijnen/deuren in woonkamer, ook de hal onder handen heeft genomen en uiteindelijk ook de muren en plafond van woonkamer/keuken van 'n nieuwe sauslaag heeft voorzien. Iemand die Ideeën heeft geopperd voor 'n aantal opties waar ik erg blij mee ben. Van harte kan ik dit schildersbedrijf zonder meer bij anderen aanbevelen.
  • Review door Stan, Deventer
    Beoordeeld op 3 feb 2014
    Schilderen kantoor wand(en) en plinten
    Daniel kon op korte termijn direct aan de slag en heeft de ruimte mooi geschilderd. Direct de juiste witkleur gekozen en eigenlijk al het denkwerk voor ons gedaan. Niets op aan te merken en zeker aan te raden!
  • Review door Joris, Enschede
    Beoordeeld op 25 jan 2014
    Schilderen keuken, halletje en achterkamer
    Erg tevreden over resultaat. Daniel is een prettige en betrouwbare vent. Ik zou hem zo weer inhuren. Daniel schilderde de woonkamer, keuken en halletje.
  • Review door Pauline, Deventer
    Beoordeeld op 27 dec 2013
    plafond reparatie na lekkage
    Prima werk, netjes en betrouwbaar.
  • Review door Michiel, Hengelo
    Beoordeeld op 1 jul 2013
    4 kozijnen 1xgronden 2x lakken
    Bess schilderwerken heeft deze opdracht prima uitgevoerd. Goede kwaliteit en een fijne communicatie. Wij kunnen dit bedrijf aanraden voor uw schilderwerk.
  • Review door J., Raalte
    Beoordeeld op 14 apr 2013
    Witte latex op zolder aanbrengen
    Niets dan lof voor deze vriendelijke en kundige schilder. Ik had op zeer korte termijn een schilder nodig omdat we de klus wegens omstandigheden niet op tijd konden afkrijgen. Ik had gekozen voor Daniel Babic, eigenaar en tevens schilder van BESS schilderwerken. Daniel kon de volgende dag gelijk beginnen en we hadden van te voren een m2 prijs afgesproken. Voor de verf kon gezorgd worden, maar we wilden liever onze eigen verf gebruiken, een speciale elastische klei latex, omdat er een aantal kleine scheuren in het stucwerk zaten. Dit was geen enkel probleem. Daniel kwam keurig op tijd en heeft de klus geweldig uitgevoerd. Mijn eigen verf bleek niet in 1x te dekken maar dit was geen probleem. We wilden onze achterwand later in een andere kleur verven, maar wilde eerst de witte elastische latex als onderlaag aanbrengen, en dan evt later zelf de kleur op een andere dag aanbrengen. Daniel stelde zelf voor om de andere kleur later in de middag ook aan te brengen. Ook deze verf moest uiteindelijk 2x aangebracht worden. Ondanks dat deze klus toch groter was dan gedacht, heeft Daniel zich gewoon aan de m2 prijs gehouden en viel de factuur voor ons dus reuze mee. Wij zijn zeer tevreden over BESS en zullen hem zeker aanraden bij familie en kennissen!
  • Review door Hans, Almelo
    Beoordeeld op 23 mrt 2012
    Schuren, schilderen en monteren van plinten!
    Zeer tevreden over deze schilder, snel en netjes werk geleverd en alles volgens afspraak. Zeker de moeite waard en je krijgt er geen spijt van!