Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (248)

• Review door Tamara, Koedijk
    Beoordeeld op 27 mrt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak
    Roel en Bas hebben onze lekkage aangepakt n.a.v. onze oproep met een lekdetectie rapport. Roel dacht mee, dacht in oplossingen t.a.v. de huidige situatie en hield rekening met ons budget na veel verbouw ellende. Een prettige ervaring en klus was snel geklaard! Erg tevreden.
  • Review door Ganesh, Almere
    Beoordeeld op 27 mrt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak
    Roel and his Partner are quite professional, they were very helpful in terms of understanding the requirements and giving advice to take economical decisions. I would highly recommend him.
  • Review door Wouter van Dalen, Nieuwe Niedorp
    Beoordeeld op 18 mrt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 27 m²
    Door de beste prijs en de beste reviews gekozen voor Bess Dakwerken. De reviews kloppen helemaal, wat is Roel een vakman! Voor het eerst in mijn verbouwing geen extra onverwachte kosten, fantastisch dus!
  • Review door Jan-Peter, Hoorn
    Beoordeeld op 15 mrt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging
    Vlot en goed uitgevoerd, conform offerte. Mooi werk!
  • Review door jeffrey, Heiloo
    Beoordeeld op 1 mrt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: 25 m²; Dakrenovatie; Plat dak
    Vanaf moment één goed gevoel bij Bess Dakwerken eerlijk en duidelijk. Werdt goed geïnformeerd als er dingen tegen kwamen die tegenzaten en werdt goed opgelost.
  • Review door Peter, Almere
    Beoordeeld op 27 feb 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: 52 m²; Dakbedekking plat dak, nieuwe c...
    Super ervaring. Eerlijke offerte, reageert snel, vriendelijk. Echte vakmensen met passie voor het vak. Vanaf het eerste contact tot en met de afhandeling een fantastische ervaring. Ze komen op tijd en komen afspraken na. Alles zoals je mag verwachten en het ook eigenlijk zo hoort. Zoek je een dakdekker? Kies dan oprecht voor Bess dakwerken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 22 feb 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: 38 m²; Dakrenovatie; Plat dak
    Goede en snelle communicatie met Roel. Heeft de klus snel, keurig en goed afgerond. Naast het dak ook koepel pas klaar gemaakt en geplaatst. Zeer tevreden! Dank!