Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (248)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 12 jan 2022
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Prettige communicatie en komt afspraken goed na. De dakbedekking was snel vervangen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 4 dec 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Klus snel opgepakt en naar tevredenheid uitgevoerd. Lekkage van ons dak is opgelost, wij zijn blij.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 3 nov 2021
    Dakrenovatie: 15 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Zeer vriendelijk. Denken mee, zoeken oplossingen en doen wat ze zeggen. Klus werd snel gedaan en er werd netjes opgeruimd.
  • Review door jos, Bergen
    Beoordeeld op 30 okt 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Positieve ervaring. Kwam met goed idee om dak te herstellen. Kosten waren zeer acceptabel. Netjes gewerkt en mooi eindresultaat.
  • Review door S., Almere
    Beoordeeld op 29 okt 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Zeer goede ervaring. Ze zijn punctueel , werken snel en houden zich aan de afspraak. Je wordt vooraf goed geïnformeerd zodat je een juiste keuze kan maken. Ik zou ze zeker een volgende keer weer inschakelen voor het dak. Absoluut een aanrader.
  • Review door Jan, Soesterberg
    Beoordeeld op 31 aug 2021
    Dakrenovatie: 18 m2; Dakbedekking vervangen; Schuin aflopend houten...
    Uitstekende ervaring. Reageert snel en bijzonder prettig in de communicatie. Binnen twee weken reactie, offerte en dak gedaan. Wacht nu nog op de eerste regenbui. Haha. Grapje, heb er alle vertrouwen in. Raad deze vakmannen zeker aan!!
  • Review door Philippe, Heemskerk
    Beoordeeld op 18 aug 2021
    Dakrenovatie: 33 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Binnen 30 minuten een reactie op werkspot. Een paar dagen later al een bezichtiging van het dak en weer een paar dagen later was alles al geregeld en was mijn dak voorzien van een mooie nieuwe dakbedekking.