Bess Dakwerken
Bess Dakwerken beoordelingen (248)
Review door Hans Martens, Broek op Langedijk Beoordeeld op 16 feb 2023Beoordeling: 5 van 5Review door Ron, Dronten Ron, Dronten
Beoordeeld op 9 feb 2023Beoordeling: 4 van 5Dakrenovatie: 26 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dakNa ontvangst van een duidelijke offerte met gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden zijn de werkzaamheden (nieuwe mastiek dakbedekking) op korte termijn en geheel volgens afspraak prima uitgevoerd. Serieuze werkers; een aanrader.Review door Werkspot-gebruiker uit Enkhuizen Werkspot-gebruiker uit Enkhuizen
Beoordeeld op 7 feb 2023Beoordeling: 1 van 5Dakrenovatie: 70 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak(Bewerkt op 8 feb 2023)Slechte communicatie, want we moesten 3 keer zo veel voor meerwerk als was afgesproken betalen.Reactie van de vakman:
Hallo anoniem, Na een mondelinge overeenkomst alleen al over de kosten van het hout van U constructie hebben we na het overtollige houtrot van u constructie toch nog wat moois van weten te maken. Kosten die erbij zijn gekomen voor isolatie en manuren zijn keurig netjes op de factuur weergegeven. Dit is ook naderhand besproken maar schijnbaar wilt u dat nog even opnoemen terwijl de kwaliteit constructie van het pand u teleurgesteld heeft. Fijn er weer iets moois van gemaakt te hebben. U bent tenslotte na 55 reviews als enige die dit heeft ervaren. Mogelijk zegt dit iets over uzelf ipv dat u mijn bedrijf zo projecteert naar potentiële andere klanten. Wij zijn blij met het resultaat maar niet blij met het vele hour rot waardoor ik uitliep naar andere klanten. Gelukkig zijn mijn andere klanten wel positief gestemd.
Reactie geplaatst 8 feb 2023Review door Fred, Noordwijkerhout Fred, Noordwijkerhout
Beoordeeld op 4 feb 2023Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: 76 m²; Dakrenovatie; Plat dakBess Dakwerken is heel duidelijk en correct in de communicatie. Brengt een duidelijke en eerlijke offerte uit na een inspectie van het dak. Bess Dakwerken komt de gemaakte afspraken na en levert goed werk af. Ik kan Bess Dakwerken van harte aanbevelen.Review door Peter, Heerhugowaard Peter, Heerhugowaard
Beoordeeld op 31 jan 2023Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: 23 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dakRoel communiceert duidelijk en vriendelijk. De klus (renovatie bitumen garagedak) is volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd. Het dak ziet er weer strak uit. Na afloop alles netjes opgeruimd. Vakwerk geleverd!Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam Werkspot-gebruiker uit Zaandam
Beoordeeld op 16 dec 2022Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dakGoede communicatie en de daken zien er goed uit. Ik zou de diensten van Roel zeker aanbevelen.Review door Paul, Zeewolde Paul, Zeewolde
Beoordeeld op 8 dec 2022Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: 18 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dakHet schuurdak ligt er weer helemaal mooi bij. Vlot en strak werk en goede communicatie vooraf.Review door Ronny, Noordwijk Ronny, Noordwijk
Beoordeeld op 4 nov 2022Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: 80 m²; Dakbedekking aanbrengen op plat dak; Plat dakBess Dakwerken, no nonsense, vakwerkwerk, goede communicatie, goede prijskwaliteitsverhouding en bovenal een prettig persoon! Ik kan Roel Bess aan iedereen aanraden. We gaan in de toekomst nog zeker gebruik van Bess Dakwerken maken!!Review door Peter, Heino Peter, Heino
Beoordeeld op 1 nov 2022Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: Ventilatiebuis verplaatsen; Plat dakMet grote tevredenheid heeft Roel het plat dak bij ons vervangen. Fijne communicatie en snelle service.Review door Henry, Zeewolde Henry, Zeewolde
Beoordeeld op 25 okt 2022Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dakVakmensen, kundig en netjes. Kan ze zeker aanraden!