Bess Dakwerken
Bess Dakwerken beoordelingen (248)
Review door Kees, Callantsoog Beoordeeld op 15 feb 2026Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Dak installeren op een nieuwe construc...Grandioos zeer duidelijke communicatie en denkt goed mee in de voorbereiding van het te maken dak. Top!Review door Remco, Uithoorn Remco, Uithoorn
Beoordeeld op 15 feb 2026Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: 25 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dakUitstekende communicatie en goed werk geleverd!. Komen afspraken goed na en denken met je mee.Review door Cees Rovers, Zaandijk Cees Rovers, Zaandijk
Beoordeeld op 15 feb 2026Beoordeling: 2 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 12 m²Communicatie en reactie goed en snel. Prijs was ook prima. Over de uitvoering van de klus was ik niet tevreden. Slordig uitgevoerd. Enkele blazen in de dakdekking waar lekkage was (misschien niet droog genoeg gemaakt), dakpan gebroken in aanheling van dak naar dakkapel. De kapotte dakpanresten in het gat gelegd met een stukje dakleer eroverheen onder de dakpan geschoven. De gebroken dakpan was niet gemeld. Bij een baan van het dakleer is het eindstuk ook gebruikt (waar geen split zit maar plastic) en steekt onder de dakpan uit. Bij het schuurdak is de zinken rand open gesleten om bij de afvoer te komen, daarna teruggetikt en afgekit. Slorig uitgevoerd. Ik heb zelf een nieuwe dakpan geslepen en teruggeplaatst en extra lood eronder gezet. Ik heb dit telefonisch contact gehad met de heer Besseling. Hij had graag eerder geinformeerd willen worden zodat hij terug kon komen om het te repararen. Echter ik had niet meer het vertouwen en daarom heb ik het zelf gedaan.Reactie van de vakman:
Hallo Cees, toen ik bij jou langs kwam heb ik duidelijk aangegeven dat de zinken kappen gedemonteerd moesten worden omdat dit ook vernieuwd moest worden. Dat wilde u niet omdat het allemaal te duur zou zijn. Wij moesten dus eigenlijk buiten ons eigen principes om een dak maken waar we zelf eigenlijk helemaal niet achter stonden. Wij hebben ook aangegeven dat we geen goed werk konden maken. Dat zou volgens u allemaal wel los lopen. Voordat wij bij jou echt aan de gang konden hebben wij 3 zakken vol met vuil van het dak af geschept. U dak is na de afronding nog nooit zo schoon geweest. Dat u nieuwe dakpannen heb geslepen is totaal niet geloofwaardig. U heeft nooit meer van u laten horen. Wij nemen de telefoon altijd op en mocht er achteraf iets zijn zullen wij dit gewoon netjes oppakken. Team Bess Dakwerken
Reactie geplaatst 30 apr 2026Review door Tjitske, Sneek Tjitske, Sneek
Beoordeeld op 10 feb 2026Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Reparatie werkzaamheden; Plat dakSuper gedaan! Erg tevreden met het resultaat. Communicatie was erg prettig, komt afspraken na. Snelle levering. Ik raad Bess iedereen aan!Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 2 feb 2026Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Dakrenovatie; Plat dak; 45 m²Goede communicatie, en flexibel als de werkelijkheid weerbarstig blijkt. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaatReview door Ashish, Amstelveen Ashish, Amstelveen
Beoordeeld op 28 jan 2026Beoordeling: 5 van 5Review door Esther, Hoorn Esther, Hoorn
Beoordeeld op 30 dec 2025Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dakPrettig contact, heldere communicatie en uitleg hoe ze werken. Denken mee. Klus is top gedaan en super dat dit nog kon voor Oud en Nieuw. Filmpje is ook heel leuk om te zien. Onwijs bedankt Roel en schoonvader!Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn Werkspot-gebruiker uit Hoorn
Beoordeeld op 23 dec 2025Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 28 m²Roel is een man die zijn vak verstaat, werkt hard maar ook netjes en komt zijn afspraken na. ik raad deze dakdekker aan.Review door Werkspot-gebruiker uit Dronten Werkspot-gebruiker uit Dronten
Beoordeeld op 23 dec 2025Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 93 m²Prachtig werk afgeleverd. Goede en snelle communicatie. Meedenkend en prijsbewust. Top!Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad Werkspot-gebruiker uit Lelystad
Beoordeeld op 3 dec 2025Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Dakrenovatie; Plat dak; 12 m²Heel goed werk geleverd. Goed en duidelijk contact en voor normale prijs. Dak is vernieuwd. Netjes gewerkt en opgeruimd. Aanrader .