Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (248)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 26 sep 2023
    Dakrenovatie: 50 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Erg prettig contact met Roel. Werkzaamheden ietsjes later gestart dan afgesproken maar dit kwam door een periode van slecht weer. Roel kwam telkens precies op tijd of iets eerder. Dit maak je zelden mee met Werkspot professionals. Dak is weer netjes en na afloop hebben Roel en zijn collega alles opgeruimd. De duurzaamheid van het dak moet natuurlijk nog blijken, maar ik heb er alle vertrouwen in.
  • Review door Ruben, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 sep 2023
    Dakrenovatie: 55 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Enorm blij om voor Roel / Bess Dakwerken te hebben gekozen voor onze dakrenovatie (nieuwe bitumen op woning + garage). Roel kon snel langskomen, gaf goed advies, duidelijk inzicht over de te verrichten werkzaamheden / kosten en is bovendien een erg prettig persoon in de omgang. Naast de zeer netjes gelegde nieuwe dakbedekking heeft hij ook de aluminium daktrim, doorvoerpijpjes en lichtkoepel op de garage vervangen. Het ziet er allemaal weer tip top uit en heb er alle vertrouwen in dat we er de aankomende jaren droog bij zitten. Ik kan Roel / Bess Dakwerken dan ook van harte aanraden (nogmaals dank)!
  • Review door Lauren, Beverwijk
    Beoordeeld op 18 sep 2023
    Dakrenovatie: 25 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Communicatie was erg vlot en helder! Er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd wat je kan verwachten van de werkzaamheden, kosten en service. Ik raad Bess dakwerken ten zeerste aan. Bedankt Roel voor je snelle handelen en advies!
  • Review door Marianne, Westzaan
    Beoordeeld op 16 sep 2023
    Dakrenovatie: 45 m²; Dakbedekking vervangen; Hellend
    Heel snel en goed contact, de klus is in overleg gedaan. Ik had lekkage aan mijn dak en Roel en zijn collega hebben het dak supernetjes opnieuw gelegd. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    In het voorjaar is ons dak opnieuw gelegd ivm lekkage. Half jaar zijn we nu verder en het heeft niet meer gelekt. Goed advies gehad vooraf, netjes gewerkt en raad Bess Dakwerken daarom zeker aan.
  • Review door marc, Amsterdam
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Besseling is een professional. Na de beoordeling van het dak is voor de beste optie gekozen voor een risicoloze (hopelijk) 30jaar. Zeer goede en betrouwbare afspraken. Geen bijkomstigheden achteraf. Eerlijke prijs. Snelle afhandeling.
  • Review door Frank, Uithoorn
    Dakrenovatie: 50 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Perfect bedient door Roel. Proactief en 100% afspraken nagekomen. Keurig alles opgeruimt en video gehad met het eind resultaat. Zeer bedankt Bess Dakwerken!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Dakrenovatie: 21 m²; Dakbedekking vervangen
    Afgesproken om dak te vervangen en afschot te creëren. Dak ligt er mooi op, maar afschot heeft geen zin, water blijft op het dak staan. Blijkt dat voor, tijdens of na de klus niet is gemeten hoe ver het dak afloopt. Zo zitten wij nog steeds met een nat dak. Afspraak was dat water gemotiveerd zou worden, maar resultaat is minimaal. Was wel zo vriendelijk dit telefonisch uit te leggen, maar situatie blijft balen, weggegooid geld.

Hallo Lau, Van te voren is duidelijke aangeven (telefonisch) dat we het afschot kunnen motiveren maar daar uiteindelijk geen garantie kunnen geven op een droog dak. We hebben het maximale afschot gecreëerd gebaseerd op jou dakranden zodat we nog steeds garantie kunnen geven op de waterdichtheid wat in mijn ogen het belangrijkste is ook voor de 10 jaar garantie. Zelf koos je niet voor een andere oplossing en ben ik heel duidelijk tegen je geweest waarmee je akkoord bent gegaan. Wat vervelend om te lezen dat je dit ziet als weggegooid geld. In mijn ogen hebben wij een verantwoord dak gemaakt voor de aankomende 20 jaar wat uiteindelijke het belangrijkste is maar daar lees ik jammer genoeg weinig over terug. Misschien toch zelf de verkeerde optie gekozen gebaseerd op jou constructie. Eerlijkheid in een review wordt ook erg gewaardeerd.

Reactie aangepast 13 sep 2023