Ben's Trapmontage en Aftimmerbedrijf

Ben's Trapmontage en Aftimmerbedrijf beoordelingen (47)

• Review door Martin, Arnhem
    Beoordeeld op 2 sep 2013
    Kraakvrij maken trap
    goede vakman. trap is zo goed als kraakvrij. vooraf eerlijk risico's aangegeven i. v.m. vloerbedekking.
    (Bewerkt op 19 sep 2013)

Bedankt voor uw referentie. met vriendelijke groet, Ben Jordens.

Reactie geplaatst 19 sep 2013
  • Review door Marjan, Eindhoven
    Beoordeeld op 16 mei 2013
    van vlizotrap naar vaste trap
    prima vakman en komt afspraken na
  • Review door Dirk-Jan, Voorburg
    Beoordeeld op 2 apr 2013
    Open trap dichtmaken
    Ben heeft onze open trap in een paar uurtjes netjes dicht gemaakt. Hij was niet de goedkoopste, maar wel gespecialiseerd in trappen. Dat gaf voor ons de doorslag. Dat hij gespecialiseerd is in trappen, bleek ook uit het resultaat: prima. Ben heeft ook meegedacht over inrichting van de ruimte onder de trap, waar we een kast willen maken. Al met al zeker tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 19 nov 2012
    Vaste trap naar de zolder
    We zijn super blij met onze nw trap. Heel snel en netjes geplaatst. Zeker een vakman om aan te raden.
  • Review door Dave, Nijmegen
    Beoordeeld op 3 sep 2012
    trap plaatsen
    Ben heeft bij ons netjes de trap geplaatst.ondanks de onverwachte extra werkzaamheden is de prijs ook hetzelfde gebleven en dat vonden we fijn. Hij houdt zich aan zn afspraken en is netjes optijd. Hartelijk dank Ben.
  • Review door Wim, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 27 aug 2012
  • Review door Peter-Hans, Wijchen
    Beoordeeld op 18 jun 2012
    Plaatsen leuning
    Ben komt netjes langs om eerst te kijken en de leuning in te meten. Ook heeft hij een mooi traphekje geplaatst op de bovenste verdieping om de leuning aan te bevestigen. Hij denkt erg mee met de werkzaamheden. Ben ontzettend bedankt voor het plaatsen en we zijn er echt blij mee. Zelf had ik het niet zo mooi kunnen monteren.
  • Review door Tessa, Velp
    Beoordeeld op 26 feb 2012
    Dichtmaken van de treden van 2 trappen in nieuwbouwhuis
    Ben heeft bij mij 2 trappen netjes dicht gemaakt. Alleen nog een beetje verf erover en het is alsof het nooit een open trap is geweest. Heel mooi gedaan! Daar gaan wij veel plezier aan beleven. Bedankt Ben!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 29 okt 2011