Behangspecialist Rudi van den Berg

Behangspecialist Rudi van den Berg beoordelingen (536)

• Review door Werkspot-gebruiker uit De Meern
    Beoordeeld op 31 mrt 2021
    Behangen: 8 m2; Behang aanbrengen
    Goede afstemming gehad met Rudi. Hij werkt snel maar een beetje onzorgvuldig wij hadden foto behang in het begin had hij een foutje gemaakt waardoor het behang eraf moest. Hij haalde het eraf en gooide het zo op de grond waar alle stof lag. Prijsverhouding is prima
    (Bewerkt op 1 apr 2021)

Even voor alle duidelijkheid, toen ik kwam om te behangen waren er nog vloerenleggers bezig met het zagen van vloerdelen het was een grote stofbende. ik heb netjes gewacht tot ze daarmee klaar waren en toen aangevangen met behangen.ik heb een baan op de grond gelegd en toen opnieuw behangen. Waar het om gaat is het EINDRESULTAAT en dat is prima zie foto, meneer was tevreden. Een beetje misleidende review

Reactie geplaatst 1 apr 2021
  • Review door Bente, Hoofddorp
    Beoordeeld op 26 mrt 2021
    Behangen: 30 m2; Behang aanbrengen
    Wederom supersnel én mooi mijn slaapkamer behangen. We hadden om 10 uur afgesproken maar Rudi stond om 8 uur al voor mijn neus. Dit vond ik vervelend maar niet meer dan dat. Ik kan Rudi aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Noordwijk
    Beoordeeld op 23 mrt 2021
    Behangen: 7 m2; Behang aanbrengen
    Zeer fijne communicatie, hij was er zelfs nog iets eerder als gepland. Mochten wij in de toekomst nog eens zo’n klus hebben bel ik hem uiteraard nog eens op.
    (Bewerkt op 21 aug 2024)
  • Review door Meike, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 mrt 2021
    Behangen: 16 m2; Behang aanbrengen
    Rudi reageerde snel op mijn opdracht en ik ben ontzettend blij met resultaat. De kinderkamers zijn keurig behangen met een mooi patroon. Rudi werkt snel, schoon en secuur. Ik kan hem zeker aanbevelen!
  • Review door F, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 8 feb 2021
    Behangen: 15 m2; Behang aanbrengen
    De klus werd groter. Heb ook gevraagd of de slaapkamer behangen kon worden. Had ik het maar nooit gedaan. Deze meneer is niet geschikt voor een grote oppervlakte. Meneer is terug gekomen op mijn verzoek om de missers op te lappen.
  • Review door Mike, Hilversum
    Beoordeeld op 6 jan 2021
    Behangen: 7 m2; Behang aanbrengen
    Rudi is een vriendelijke man die zijn vak verstaat. Mag alleen iets meer de tijd nemen, zodat alles net iets strakker afgewerkt kan worden. Maar ik ben een tevreden klant!