Review door Ivan, HaarlemIvan, HaarlemBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 aug 2024Behangen: 15 m²; Behang aanbrengenKwam op tijd, vriendelijke vent, klus goed geklaard
Review door Werkspot-gebruiker uit DiemenWerkspot-gebruiker uit DiemenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 31 jul 2024Behangen: 5 m²; Behang aanbrengen
Review door Werkspot-gebruiker uit LarenWerkspot-gebruiker uit LarenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 jul 2024Behangen: 9 m²; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderenSuper snel geregeld en keurig behangen. Patroon behang zat er binnen 1 uur op. Aanrader!
Review door Willem, MuidenWillem, MuidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 jul 2024Behangen: 20 m²; Behang aanbrengenSnel en goed
Review door Arjen, AlmereArjen, AlmereBeoordeling: 2 van 5Beoordeeld op 27 jul 2024Behangen: 10 m²; Behang aanbrengenSnel gewerkt, maar niet zoals het zou horen. Luchtbellen onder het behang en na 2 maanden laat het behang los op de naden. Dit was een ‘eenvoudig’ klusje, maar achteraf had ik het zelf moeten doen. Nu kan ik het zelf gaan herstellen.
Review door Daron Buenting, UithoornDaron Buenting, UithoornBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 24 jul 2024Behangen: 10 m²; Behang aanbrengen
Review door Tessa, RijnsburgTessa, RijnsburgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 18 jul 2024Behangen: 13 m²; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderenGoed en snel! Netjes gewerkt. Niks op aan te merken.
Review door Daan, HaarlemDaan, HaarlemBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 18 jul 2024Behangen: 9 m²; Behang aanbrengenRudi heeft twee kamers voor ons behangen. Goede communicatie, snel klaar en ziet er goed uit! De prijs was ook goed. Dankjewel Rudi
Review door Burton, AlmereBurton, AlmereBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 17 jul 2024Behangen: Behang aanbrengenRudi was mooi op tijd en werk snel en nauwkeurig ben zeer tevreden over het resultaat.
Review door Wendy, UtrechtWendy, UtrechtBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 8 jul 2024Behangen: 12 m²; Behang aanbrengenSnel gereageerd, snel beschikbaar, snel gewerkt en prima prijs. Ik ben blij!