Behangklus.nl

Behangklus.nl beoordelingen (12)

• Review door Arnold, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 sep 2021
    Renovlies behang: 160 m²; 4 kamers
    Heel mooi werk geleverd, veel flexibiliteit in het aannemen van de klus. Diegene die het zou doen liet het afweten, dus ik moest op het laatste moment nog iemand vinden. Een paar dagen voor start heb ik de opdracht nog moeten uitbreiden, maar dat was geen probleem. Hele vriendelijke behanger en schilder, goed bereikbaar. Echt een aanrader!
  • Review door Sabrin, Utrecht
    Beoordeeld op 7 sep 2021
    Behangen: 150 m2; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen
    Ik ben erg tevreden! Doni kwam op de eerste dag het behang verwijderen, op de tweede dag renovliesbehang plakken en op de derde dag sauzen. Ze hebben netjes en gestructureerd gewerkt. Het eindresultaat mag er wezen. De heren zijn erg vriendelijk en betrouwbaar.
  • Review door C. Wijers
    Beoordeeld op 15 aug 2021

100 m2 renovlies plakken

Uitstekend werk verricht! Heel betrouwbaar bedrijf waarmee goed kon worden gecommuniceerd. Vriendelijke werknemers! Een tip als je renovlies wil toepassen in bestaande woningen: laat je goed informeren over de dikte van het glasvlies. In mijn woning werd glasvlies van 145 gram toegepast. Mijn indruk is dat een dikker behang beter zou zijn geweest!
    (Bewerkt op 16 aug 2021)
  • Review door Chahir Tiki

Behangen en gesaust.

De mannen van Behang Klus.NL werken netjes en nauwkeurig. De communicatie heb ik vanaf het begin tot eind als prettig ervaren. Zeker een aanrader!
  • Review door L. Schaap
    Beoordeeld op 12 aug 2021

Schilderen, kozijnen, wanden en deuren.

Ik was erg blij met Behangklus.nl . Ze hebben mij vlot geholpen met heel veel schilder en behang werk, super aardig team en niks was hun teveel. Het hele huis was donkerbruin en beige en hun hebben het omgetoverd in een heerlijk fris wit huis. Ik beveel ze zeker aan.

Bedankt voor de positieve review. We hebben u als een enorme prettige klant ervaren.

• Review door John Glassenburg
    Beoordeeld op 12 aug 2021

Behangen en sauzen woonkamer.

Behang Klus heeft mij goed geholpen met het behangen en sauzen van mijn woonkamer en keuken. De klus duurde wel iets langer dan ik had verwacht maar het uiteindelijke resultaat is echt top! Zeker aan te raden.

Bedankt voor de positieve review!

• Review door Ramon La Cruz

Renovlies behang geplakt.

De mannen van Behang Klus werken snel, accuraat en zorgvuldig. Ik had hen gebeld en binnen 1 week konden ze al bij langskomen. Ik wilde renovlies behang voor mijn nieuwbouwwoning, en dit hebben ze netjes geplakt en afgewerkt.

Bedankt voor de positieve review! We vonden het leuk om deze klus op te pakken.

• Review door P.H., Maassluis
    Beoordeeld op 11 aug 2021
    (Bewerkt op 12 aug 2021)

Bedankt voor de positieve review.

• Review door Diego, Amersfoort
    Beoordeeld op 31 jul 2021
    Renovlies behang: 280 m2; 8 kamers
    gemakkelijke communicatie, voldeed aan al onze behoeften en de algehele kwaliteit is zeer goed, raad hun diensten ten zeerste aan
    (Bewerkt op 12 aug 2021)

Bedankt voor de positieve review. Dat waarderen wij enorm!

• Review door Ellen, Nieuwveen
    Beoordeeld op 30 jul 2021
    Renovlies behang: 50 m2; 2 kamers
    Ik zou niemand behangklus.nl aanraden. Vooraf was de communicatie goed en duidelijk, maar schijn bedriegt, deze mensen zijn absoluut niet betrouwbaar. Er was 2 dagen gepland voor de klus. Op de afgesproken dag en tijd kwam er niemand opdagen. Pas rond de middag lukte het contact te krijgen met behangklus.nl Behangklus.nl schuift alle verantwoordelijkheid af naar de behanger. De volgende dag was er wel iemand, maar ook deze dag lukte het niet om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Het behangen is van matige kwaliteit. Naden, slordig snijwerk, bultjes op de muur en dikke klodders kit. Al met al geen aanrader dus
    (Bewerkt op 12 aug 2021)

Wij vinden jammer dat u vind dat de klus niet goed is uitgevoerd. Vooral aangezien de meeste van onze klanten wel tevreden zijn met ons werk.