BC Bouwbemiddeling
BC Bouwbemiddeling beoordelingen (31)
Review door Rik de Regt, Capelle aan den IJssel Beoordeeld op 13 apr 2025Beoordeling: 1 van 5Badkamer: Uitbreiding, Installatie in andere ruimte, Was-droogcombi...Meer dan een jaar geleden liet ik een wasmachine/droger in mijn badkamermuur inbouwen door dit bedrijf. Het begon positief: snel starten, redelijke prijs. Helaas bleek dit misleidend. Tijdens de werkzaamheden sprak het team nauwelijks Nederlands of Engels, communicatie verliep moeizaam en stofwering werd beloofd maar niet uitgevoerd—het hele huis zat onder het stof. Toen de muur al deels gesloopt was, bleek de wasmachine niet te passen en moest ik zelf met oplossingen komen. Elektra werd onveilig aangelegd, en afwerking gebeurde slordig. De afvoer bleek verkeerd aangesloten, wat tot meerdere verstoppingen leidde. Bij een test sloeg de machine bijna de muur uit en spoot water eruit. Ondanks mijn zorgen, eiste men betaling. Uiteindelijk heb ik de laatste punten met een andere partij opgelost Eindresultaat: matig, stressvol traject en zeker geen aanrader. Toen ze onaangekondigd met haar kind op kwam dagen om de afwerking alsnog goed te doen, verbaasde dat me. Zie foto's.Review door Jolene, Alblasserdam Jolene, Alblasserdam
Beoordeeld op 7 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Badkamer: 2 m²; Complete renovatieWat een toppers bij BouwCollectief BV. Met een klein budget een waanzinnige badkamer gerealiseerd. Lisa denkt mee en wil echt het allerbeste voor haar klanten. Ook de vaklieden zijn secuur en stoppen pas als het perfect is. Uiteraard kwamen ook tijdens dit project onvoorziene dingen naar voren (bij welk project niet) maar alles keurig opgelost en gecommuniceerd.Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
Beoordeeld op 26 okt 2024Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
Beoordeeld op 15 aug 2024Beoordeling: 2 van 5Review door Maaike, Den Haag Maaike, Den Haag
Beoordeeld op 24 feb 2024Beoordeling: 5 van 5Badkamer: 12 m²; Vervangen sanitairHeel fijne communicatie en uiteindelijk is de hele badkamer aangepakt. De mannen die kwamen werken, werkten netjes en hebben oog voor detail. Als er iets anders liep dan verwacht, is er goed gecommuniceerd en is het goed opgelost. Ik zou dit bedrijf bij een andere grote klus in huis zeker weer inschakelen.Review door Nas, Rotterdam Nas, Rotterdam
Beoordeeld op 8 feb 2024Beoordeling: 1 van 5Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair vervangenWaardeloos bedrijf. Beetje pronken met plaatjes op instagram maar reageren op een aanvraag ho maar. Generatie knudde, niks voor mij.Reactie van de vakman:
Beste Nas , jammer dat u aangeeft een opdracht door ons te hebben laten uitvoeren om een review te kunnen schrijven. U zou ons 5-2 een mail sturen met u aanvraag vandaag 8-2 stuurt u een vreemd bericht met allerlei aantijgingen. Vervolgens geef ik u aan dat wij nog niks hebben mogen onvangen in de mail. Ook heb ik aangegeven dat u manier niet onze manier is en hebben wij verder succes met vinden van een passende vakman. Vervolgens moet ik van u mij als volwassen gedragen en wilt u dicteren wat onze werkwijze is. Erg bijzonder allemaal net als deze review. Nogmaals wensen wij een fijne verbouwing met een vakman die bij u past. Wij bedanken voor deze klus.
Reactie geplaatst 8 feb 2024Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam Werkspot-gebruiker uit Schiedam
Beoordeeld op 4 jan 2024Beoordeling: 4 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Monster Werkspot-gebruiker uit Monster
Beoordeeld op 25 okt 2023Beoordeling: 5 van 5Badkamer: Uitbreiding, Installatie in andere ruimte, Vervangen sani...Uitstekende communicatie, ontwerp en uitvoering.Review door Klant van BC Bouwbemiddeling Klant van BC Bouwbemiddeling
Beoordeeld op 20 feb 2023Beoordeling: 5 van 5badkamer + slaapkamer renovatie
Goede ervaring met Bouw-Collectief B.V. voor de renovatie van mijn gehele verdieping. 2 slaapkamer 1 badkamer en overloop. Na het advies en meermaals bezoek om de werkzaamheden te bespreken konden we snel starten met de verbouwing. Het team bestaat uit beschaafde vakbekwame mannen die meedenken en openstaan voor de de wijzingingen die deze verbouwing met zich mee bracht. Er was dagelijks contact met de aanemer over de werkzaamheden die op die dag zouden worden opgeleverd. Ook is het fijn dat ik altijd dezelfde groep werknemers heb gezien die netjes de afgesproken uren per dag werken. Hierdoor had ik het gevoel dat iedereen zijn best deedt de afgesproken datum van oplevering te halen. Het was een groot project met veel zaken waar goed naar moest worden gekeken, dat ging goed onder toezicht van de aanemer en ik ben blij met de opgeleverde resultaten.Review door Lerice, Rotterdam Lerice, Rotterdam
Beoordeeld op 10 feb 2023Beoordeling: 4 van 5Badkamer: 15 m²; Vervangen sanitairSnel geholpen, goede communicatie. Alles is duidelijk uitgelegd en ook werd er mee gedacht met het ontwerp. Veel werd uit handen genomen en ze hebben goed werk geleverd. Aanrader !!Reactie van de vakman:
Dankjewel! We hebben met liefde de opdracht voor jullie uitgevoerd!
Reactie aangepast 10 feb 2023