Review door Marc, VianenMarc, VianenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 8 mei 2022Lekkage: Beschadigde leidingenPrima jongens die netjes werken en weten waar ze het over hebben. Heel. Lij mwt hun diensten.
Review door Werkspot-gebruiker uit EindhovenWerkspot-gebruiker uit EindhovenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 25 apr 2022Lekkage: Weet ik niet
Review door N, RoosendaalN, RoosendaalBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 24 apr 2022Gasleiding: afdoppenHeeft onze klus met spoed uitgevoerd. Heeft ons voorzien van advies en heeft de werkzaamheid correct en veilig uitgevoerd.
Review door Mohamed, TilburgMohamed, TilburgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 3 apr 2022Waterleiding en riolering: Kapotte leiding repareren; Leidingen of...Heel goed. een zeer toegankelijk vakman.
Review door nicole, Montfortnicole, MontfortBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 16 feb 2022Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen; Leidingen of a...
Review door Kelly, WijchenKelly, WijchenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 11 feb 2022Lekkage: Beschadigde leidingenSuper fijn dat Bad-r zo snel kon komen om een nieuwe verwarmings leiding te komen maken, omdat de onze lekte! Ik raad hem zeker aan ! Bij een volgende klus neem ik weer contact op
Review door Arthur, Den BoschArthur, Den BoschBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 20 dec 2021Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen, Leiding(en) ve...
Review door Werkspot-gebruiker uit Den BoschWerkspot-gebruiker uit Den BoschBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 14 dec 2021Radiatorkranen: 5 kranen; Installeren
Review door Marieke, BemmelMarieke, BemmelBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 5 dec 2021Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen installerenErg goed geholpen. We hadden en lekkage. Hij reageert snel en denkt mee. Doet de klus zorgvuldig. Heeft ook nog extra gekit. Zeer tevreden!
Review door Saïd, Bergen op ZoomSaïd, Bergen op ZoomBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 28 nov 2021CV-ketel: radiators ontkoppelen ivm stucwerk en daarna weer terugpl...Badr heeft me op afstand heel goed geholpen. Badr reageert snel en geeft duidelijke informatie. De volgende keer zou ik weer voor Badr kiezen.