Review door Ria, BredaRia, BredaBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 31 okt 2024Radiatorkranen: InstallerenSnelle reactie en kon snel komen. Klus top uitgevoerd!
Review door Werkspot-gebruiker uit BoxmeerWerkspot-gebruiker uit BoxmeerBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 27 okt 2024Gasleiding: afdoppen gasleiding
Review door Werkspot-gebruiker uit VenrayWerkspot-gebruiker uit VenrayBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 24 okt 2024Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Radiatoren repareren...
Review door Jolanda , BredaJolanda , BredaBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 23 okt 2024Radiatioren plaatsen of vervangen: 5 radiatoren; Nieuwe radiatoren... Wij zijn tevreden. Aardige rustige man die van doorwerken houdt (Bewerkt op 25 jan 2025)
Review door Werkspot-gebruiker uit SomerenWerkspot-gebruiker uit SomerenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 okt 2024Kraan: 5 kranen; Slaapkamers en garage; 4 wastafels en meubels ontk...Erg beleefd en behulpzaam. Het werk is netjes en snel uitgevoerd, ondanks dat ze wat later begonnen omdat de klus ervoor uitliep.
Review door Werkspot-gebruiker uit TilburgWerkspot-gebruiker uit TilburgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 9 okt 2024Waterleiding en riolering: Leiding(en) verplaatsen; Leidingen of af...Reageerde snel, communiceerde duidelijk en was op zeer korte termijn beschikbaar voor onze spoedklus. Ik zou hem zo wéér inhuren!
Review door Wesley, Sint-OedenrodeWesley, Sint-OedenrodeBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 8 okt 2024Waterleiding en riolering: Leiding(en) verplaatsen; Leidingen of af...
Review door Jacob Lieverse, HeezeJacob Lieverse, HeezeBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 28 sep 2024Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen, Kapotte leidin...Hele aardige vakman. Heeft ons goed geholpen en zelfs wat extra taken gedaan en ons verder op weg geholpen. Dikke aanrader.
Review door Peter, VeldhovenPeter, VeldhovenBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 26 sep 2024Waterleiding en riolering: Leiding afsluitenNetjes op de afgesproken tijd, duidelijk iemand met kennis van het vak.Goed werk geleverd, erg tevreden.
Review door Sergej Lazurkin, Beek en DonkSergej Lazurkin, Beek en DonkBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 26 sep 2024Radiatioren plaatsen of vervangen: 2 radiatoren; Radiatoren verplaa...Replaced radiator. I can recommend this specialist, he is a man of word.(Bewerkt op 16 apr 2025)