BAUWBOUW B.V.

BAUWBOUW B.V. beoordelingen (12)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 18 jan 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 6 m²

BAUWBOUW gekozen voor een volledige badkamerrenovatie met omleggingen van afvoer- en wateraansluitingen. Meerdere offertes aangevraagd, maar die van BAUWBOUW was het meest gedetailleerd en hield rekening met punten die de anderen over het hoofd zagen of vaag over deden. De offerte was alleen voor arbeid en bouwmateriaal. Sanitair moest ik zelf aanschaffen. Er waren enkele verrassingen met de waterleidingen (oud huis) na de sloop, maar deze werden goed opgelost zonder meerkosten. Uitstekend vakwerk bij slopen, electra, loodgieten, stucen, tegelen, monteren en kitten.. Sommige vaklieden spraken geen Nederlands of Engels, maar dat was geen probleem. Alle communicatie verliep via de werkplanner op het hoofdkantoor. Alles mooi opgeleverd binnen budget en planning.
    Beoordeeld op 20 dec 2025

(Bewerkt op 28 feb 2025)
  • Review door Boris, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 dec 2024

Badkamer: 4 m²; Complete renovatie

Professionele club. Goede communicatie, duidelijke offerte, komen afspraken na, bouwvakkers werken heel netjes (laten de omgeving bezemschoon achter). Badkamer is heel mooi geworden.
  • Review door Dominique, Rozenburg

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

• Review door Frans, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 26 jul 2024

Badkamer: 8 m²; Complete renovatie

Onze badkamer / toilet is in 2023 door Bauwbouw uitgevoerd en iedere keer wanneer wij gebruik maken van deze verbouwde ruimtes ervaren nog steeds als een feest. Eigenaar Bart had bij de opname in combinatie met onze wenden het e.e.a. aan mogelijkheden aangegeven. Nog diezelfde avond kregen wij een email van Bauwbouw met een presentatie in 3D en wij waren meteen verkocht. Wij hadden drie aannemers uitgenodigd voor het aanbieden van een offerte, en ondanks dat Bauwbouw niet de goedkoopste was hebben wij geen moment getwijfeld om met hen in zee te gaan. Er waren in de loop van de verbouwing diverse onvoorziene probleempjes en kleine tegenslagen maar deze werden door Bauwbouw keurig netjes opgelost. In de fotoreportage is te zien hoe de oude situatie van badkamer-toilet is verbouwd naar twee aparte ruimtes, waarbij in de badkamer de wandtegels verticaal en in het toilet horizontaal zijn aangebracht. Kortom wij zijn nog steeds zéér tevreden met hetgeen wat Bauwbouw ons heeft geleverd.
  • Review door Wichard, Rotterdam
    Beoordeeld op 26 mei 2024

Badkamer: 8 m²; Complete renovatie

Helemaal tiptop!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Pijnacker
    Beoordeeld op 11 apr 2024

Badkamer: 9 m²; Installatie in andere ruimte

Fantastisch! Wat een mooi resultaat met vakmannen! Bart levert een mooi plan (denkt enorm mee en komt met goede ideeën) en dan gaan de mannen aan het werk. Er ging iets mis, maar dat is ook uitstekend opgelost. Wij zijn enorm tevreden met de werkwijzeen het resultaat
  • Review door Harm, Zoetermeer
    Beoordeeld op 11 mrt 2024

Badkamer: 7 m²; Complete renovatie

Bauwbouw kan ik aanbevelen voor badkamer en toilet renovatie omdat dit bedrijf werkt als een goed geoliede machine. Lof voor de offerte, planning, uitvoering, oplevering en de vriendelijkheid. Vakwerk bij slopen, voorbereiding, tegelen, monteren en kitten.