BASIC Vloeren & Inrichtingen
BASIC Vloeren & Inrichtingen beoordelingen (124)
Review door annika, Maarsbergen Beoordeeld op 26 sep 2015Beoordeling: 5 van 5vinyl vloer leggen 2 ruimtes, klein toilet en 2,5/3 meter washok ma...Ontzettend goede ervaring met Michel! Erg vriendelijke gezellige ervaren vakman die idd ontzettend meedenkt en doet! Op woensdag middag bedacht dat ik nieuwe vloer wilde en Michel was er donderdag ochtend! Heeft keurig de vloer gedaan en me zelfs geholpen om alles weer terug te zetten. Hij komt volgende week zelfs weer terug voor plinten in de keuken! Kortom Michel's nummer staat in mijn telefoon en als er bij ons of familie/vrienden iets moet gebeuren bellen we Michel!Review door Werkspot-gebruiker uit Egmond aan den Hoef Werkspot-gebruiker uit Egmond aan den Hoef
Beoordeeld op 25 sep 2015Beoordeling: 2 van 5pvc laminaat leggen en oude verwijderenMooie PVC vloer. De afwerking is niet netjes. Bij ongelijke ondervloer wordt dit niet netjes gelijk gemaakt, maar ongelijk gelegd. Ik heb geprobeerd contact te zoeken om de vloer recht te laten leggen, maar geen gehoor en het ligt nog steeds scheef.Reactie van de vakman:
Wat vind ik dit erg. Ik schat in u een kleine €1,- bespaart te hebben op materialen en arbeid. Ik kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor een vloer die ik niet geplaatst heb. Ik trof uw huis aan met de ontbijtbordjes nog op tafel want er was werkelijk helemaal niets opgeruimd. Ik heb daar nog de foto's van. Ik ben onderweg om uw probleem voor u op te lossen want dat verwacht u van mij. Met vriendelijke groeten, Uw persoonlijke klusjesman.
Reactie geplaatst 25 sep 2015Review door Anne, Amsterdam Anne, Amsterdam
Beoordeeld op 14 sep 2015Beoordeling: 4 van 5Twee trappenhuizen stofferenTevreden met het eindresultaat!Review door Valerie, Leerdam Valerie, Leerdam
Beoordeeld op 8 sep 2015Beoordeling: 2 van 52 trappen renoveren (open en gesloten)(Bewerkt op 16 sep 2015)Na een uitgebreide kennismaking hebben we Michel de klus toevertrouwd: twee trappen met sisal bekleden (open en gesloten trap). Michel dacht goed mee en was bereidt snel te komen. Na een dag werk, waren de trappen bekleed. Op het eerste oog zag het er goed uit, maar na een grondigere check later (toen Michel weg was) bleek de afwerking te wensen over te laten (slordig gewerkt, op sommige punten liet de sisal al los, sisal niet overal weggesneden waardoor er stukken uitstaken, flink veel lijmresten op houten stukken van de trap, etc). Direct de volgende dag telefonisch contact met Michel opgenomen en hij zou snel langskomen als ie in de buurt zou zijn. We hoorden niets, dus nogmaals telefonisch proberen contact op te nemen, maar we kregen geen telefonisch contact meer. Daarna per mail geprobeerd en daar heeft hij nog één keer op gereageerd dat hij ons niet vergeten was en snel contact zou opnemen voor een datum. We zijn nu een half jaar verder en we hebben nog steeds niets van Michel gehoord. Inmiddels laat de sisal op de open trap aan de onderkant helemaal los (6 van de 13 treden). Waar het zo goed begon, is dit een enorme domper geworden. Ons advies: ga niet met Michel van basic vloeren in zee, hij komt z'n afspraken niet na. Gezien de reviews zou je denken dat hij vakwerk levert, maar niets is minder waar. Helaas zijn wij er ingetuind. - in reactie op de reactie van Michel: ik heb nog geen telefoontje van je gehad om een afspraak te maken. Graag ontvang ik een telefoontje en afspraak op korte termijn.Reactie van de vakman:
Beste Valerie, Vooraleerst gefeliciteerd met jullie baby, als ik het mij goed herinner zou dat moois in Augustus geboren zijn. Ik wil nog steeds graag bij jullie langskomen om de trappen te bekijken, echter heb ik nooit jullie telefoonnummer gekregen.Al ons kontakt ging via mail.Ik heb u daar meerdere malen om verzocht. Geloof mij dat ik bij elke keer dat ik afrit Leerdam tegenkwam aan jullie dacht maar kon dan geen kontakt opnemen. Jullie hebben nu pas de opdracht voor mij geaccepteert en ik krijg dan pas via werkspot jullie telefoonnummer. Ik kan nu dan ook pas kontakt met u opnemen om een afspraak te maken. Met vriendelijke groeten, Michel Verheij.
Reactie geplaatst 16 sep 2015Review door FHM, Pijnacker FHM, Pijnacker
Beoordeeld op 18 aug 2015Beoordeling: 4 van 5egaliseren vloerFijne kerel, Vakkundig en snel onze vloer geëgaliseerd.Review door Simone, Amsterdam Simone, Amsterdam
Beoordeeld op 4 aug 2015Beoordeling: 5 van 5Review door Nynke, Amsterdam Nynke, Amsterdam
Beoordeeld op 29 jul 2015Beoordeling: 5 van 5Tapijt verwijderen 40 vierkante meterMichel heeft de opdracht goed uitgevoerd, erg goede service en zeer prettig persoon. Daarnaast is hij transparant over prijzen en hanteert hij een scherpe prijs.Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 22 jul 2015Beoordeling: 4 van 5Trap stofferen met sisalMichel is een echte vakman met veel kennis van zijn producten. Hij heeft mijn trap met sisal bekleed en het resultaat is top. Hij heeft me alles verteld over sisal en de mogelijkheden. Open en transparant. Gezellige man om in huis te hebben en werkt snel. Vriendelijk en denkt onbaatzuchtig mee. Keek meteen naar mijn houten vloer in huis en heeft de losse pleintjes vast geniet. Een absolute aanrader.Review door Jörgen, Oudewater Jörgen, Oudewater
Beoordeeld op 15 jul 2015Beoordeling: 5 van 5Trap stofferenNadat ik met Michel in contact was gekomen is hij tot 2 keer langs geweest met stalenboeken. Niets was hem teveel. Ook het feit dat hij snel kon leveren en leggen was fijn. Michel is een vrolijke vent die hart heeft voor wat hij doet. Het resultaat mag er zijn...ik ben er erg blij mee!Review door Werkspot-gebruiker uit Bodegraven Werkspot-gebruiker uit Bodegraven
Beoordeeld op 23 jun 2015Beoordeling: 4 van 52 trappen stofferen / overloop stofferen en slaapkamerMichel heeft bij ons een open- en gesloten trap gestoffeerd / overloop 2 x 2 mtr en een slaapkamer van 3 * 5 mtr. Alles met hetzefde tappijt (Shine) Dit was voor hem de 1e keer dat hij met dit tapijt werkte (was net nieuw op de markt) en ook voor hem een uitdaging. Ziet er super mooi uit en zijn er ook heel blij mee. Na een week zou hij nog terug komen om wat overgangs strippen en deurmatten te plaatsen echter na wat mailwisselingen niets meer gehoord!