Bas Boerkamp Metsel- en Tegelwerken

Bas Boerkamp Metsel- en Tegelwerken beoordelingen (30)

• Review door Mischa, Epe
    Beoordeeld op 8 apr 2017
    Laser Meterpijl Bepalen
    Bas is een professional die netjes zijn afspraken nakomt. We waren aangenaam verrast door zijn inzet, flexibiliteit en extra werkzaamheden. Bas heeft het meterpijl bepaald voor onze nieuwe betonvloer. We hopen hem in de toekomst voor nog wat klussen in te schakelen.
  • Review door meike, Deventer
    Beoordeeld op 10 feb 2017
    Verwijderen binnendeur kozijn. Verbreden deuropening met 80 cm. Afw...
    Positieve ervaring met verwijderen van twee binnendeuren en verbreden doorgang. snelle reactie en kon ook snel ter plaats komen kijken. Opdracht kon op korte termijn worden uitgevoerd. Resultaat is mooi. Conform afspraken goed afgewerkt. Goede prijs kwaliteit verhouding en een prettig mens om mee te overleggen. Meteen gevraagd voor een volgende klus.
  • Review door Remko, Heerde
    Beoordeeld op 1 mrt 2016
    Slopen oude schuur 7m x 5m x 4m hoog
    Prima vakman. Ondanks tegenslagen de klus snel afgemaakt. Afspraak is afspraak bij Bas ook als het tegenzit
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Diepenveen
    Beoordeeld op 12 feb 2016
    Dichten van een gat in de gevel
    Bas heeft een gat in de buitengevel heel netjes en na vlotte afspraak dicht gemaakt. Hij kwam zelfs langs rijden om de kleur van de stenen te controleren ipv alleen op de foto af te gaan zodat na het dichtmaken het nieuwe metselwerk maar weinig opvalt.
  • Review door Ron, Zutphen
    Beoordeeld op 9 feb 2015
    betegelen van douche en toilet
    Keurig tegelzet werk van zowel de douche als het toilet. Niet zo tevreden over het waterleiding en verwarmingsleiding werk van zijn ingehuurde kracht. Naar mijn idee te veel haast, daardoor minder net werk.
  • Review door Arie, Wilp
    Beoordeeld op 23 sep 2013
    Schoorsteen vervangen
    Bij het eerste contact kwam Bas al prettig en betrouwbaar over en dat is altijd zo gebleven. Hij is gewoon een vakman eerste klas en heeft uitstekend werk afgeleverd, netjes en op tijd. Wat dat betreft hebben wij een enorme mazzel gehad. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen. Ook wat betreft meedenken en adviseren hebben we veel aan hem te danken gehad. Alle afspraken zijn exact nagekomen en dat is ons heel wat waard.
  • Review door Willem, Apeldoorn
    Beoordeeld op 29 jun 2013
    Plaatsen gemetselde muur tbv carpoort
    Uitstekende vakman, die ook meedenkt en zeer flexibel is. Heeft tot onze zeer grote tevredenheid de carport omgebouwd tot een volwaardige garage. Tevens heeft hij reparatiewerk uitgevoerd aan bestaand metselwerk. Ook het timmerwerk en het benodigde glaswerk is door Bas Boerkamp verzorgd/geregeld in samenwerking met Edwin Brok (timmerwerken) Bas en Edwin, enorm bedankt! Als u zorgeloos uw project wil laten uitvoeren, bel BAS!!!
  • Review door John, Deventer
    Beoordeeld op 23 apr 2013
    5-laag + rollaag tbv buitenhek
    Uitstekende prijs/prestatie, goed meegedacht en keurig net werk geleverd. Kortom: prima en betrouwbare vakman!