BA-MAH

Beoordeeld op 2 jan 2026

• Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 30 dec 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Super tevreden snel in contact en duidelijkheid verschaft waar de lekkage vandaan komt nu op naar de vervolg stappen 💪🏽
  • Review door Enzo Lima, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 dec 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Alles volgens afspraak, grondig onderzoek gedaan en laten zien waar de lekkage door veroorzaakt werd. Ook nog een aantal andere problemen in de badkamer gevonden, alles in een overzichtelijk rapport samengevat. Erg blij mee.
  • Review door Lucas, Almere
    Beoordeeld op 23 dec 2025

Lekkage verhelpen: Onbekend. Kachel is gecheckt en lekt niet. Warm...

De twee mannen van Ba-Mah die snel konden komen waren vriendelijk en behulpzaam. Ze deden echt hun best om met hun infrarood camera de lekkage van het cv-water op te sporen. Zo zijn ze ook in de kruipruimte onder ons huis op zoek geweest naar het lek, maar helaas hebben ze nergens enig spoor van lekkage kunnen constateren. Terwijl wij onze cv 2 tot 3 keer per dag moe(s)ten bijvullen omdat de HR ketel uit viel ( druk tot onder 0,5 Bar). Zoveel weglekkend water móét ergens een flinke plas opleveren, waren we het met elkaar eens. Desalniettemin vonden de mannen van Ba-Mah geen enkel lekspoor. Zeer frustrerend ! Na 2-3 uur controleren met de infrarood warmtebeeld camera besloten we dat verder speuren geen zin had. Ik moest hun rekening van ruim over de 300€ direct voldoen. Ik zou dan later in de week een inspectierapport met veel foto’s ontvangen. Dat rapport kwam per email terwijl ik aan post dacht. Zag het dus niet en gaf eerst 3*. Onterecht, dus hersteld naar 5 !
    (Bewerkt op 2 jan 2026)

Beste Lucas, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de lekkage voor zoveel overlast heeft gezorgd. Een CV-druk die zo snel wegvalt is inderdaad erg zorgwekkend. Fijn dat u onze monteurs als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Bij onze lekdetecties zetten wij onze expertise en apparatuur volledig in om de oorzaak te vinden. Hoewel het frustrerend is als er geen direct visueel spoor wordt gevonden, is het uitsluiten van locaties een essentieel onderdeel van het onderzoek. Wat betreft de rapportage. Deze is binnen onze standaardtermijn naar u verzonden. Het komt helaas voor dat e-mails met bijlagen in de spamfolder terechtkomen. Wij adviseren u vriendelijk om daar nog even te kijken. Mocht u het rapport niet kunnen vinden, laat het ons dan weten. Wij sturen het direct nogmaals naar u toe. Met vriendelijke groet, BA-MAH Totaaltechniek

Reactie geplaatst 24 dec 2025
    Beoordeeld op 22 dec 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Zeer professioneel uitgevoerde klus. Aard van lekkage snel gevonden. Vriendelijke monteur!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
    Beoordeeld op 19 dec 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Zeer tevreden over de werkzaamheden. Er werd snel gereageerd en het probleem is vakkundig opgelost. Duidelijke uitleg gekregen over de oorzaak van de lekkage en alles werd netjes en helder gecommuniceerd.
  • Review door Niels van Wijnen, Edam
    Beoordeeld op 16 dec 2025

• Review door Esther den Heijer , Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 10 dec 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Goede en duidelijke afspraken. Konden snel langskomen! Kregen duidelijk advies en het rapport volgde ook snel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Bilt
    Beoordeeld op 7 dec 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Uiterst adequaat en vriendelijk geholpen! Ik werd meegenomen in het proces en er werd verduidelijkt waar nodig. De inspecteur nam alle tijd en het rapport verscheen nog geen 24 uur laten.