BA-MAH

BA-MAH beoordelingen (109)

• Review door Giuseppe, Eindhoven
    Beoordeeld op 7 sep 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Werkzaamheden zijn zeer professioneel uitgevoerd. Omdat bij de eerste inspectie was er geen toegang tot de onderliggende appartement, kon de inspectie niet volledig zijn. B. is later, toen we toegang kregen, kosteloos gekomen om de inspectie volledig te maken. Een aanrader om moeilijke lekkage op te sporen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 1 sep 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Wat een fijne gast! Al enige tijd lekkage in de woning, meerdere bedrijven over de vloer gehad om lekkage op te sporen! Zonder resultaat! Echt niet leuk. In contact gekomen met Benji en hij heeft het kunnen opsporen.. Hij neemt de tijd om alles door te lopen. Bij telefonisch contact al een luiterend oor en dst heb je soms als consument echt nodig! Ik raad ze absoluut aan ! Bedankt Benji
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 26 aug 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Heel aardige man, die vriendelijk en kundig aan het werk ging. Fijn om niet alleen het resultaat van het onderzoek meteen te krijgen, maar ook het advies was erg prettig
  • Review door Cornee vd Waal
    Beoordeeld op 21 aug 2025

Lekkage plafond

Prima service, nette mensen en goed behandeld. Lek uiteindelijk gevonden en men gaat zeer professioneel te werk! Gaan pas weg als de oorzaak achterhaald is. Volgende dag een keurig rapport ontvangen met alle bijbehorende foto’s en informatie voor de verzekering. Grote klasse! Kan iedereen aanbevelen.
  • Review door Marco, Veghel
    Beoordeeld op 23 jul 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Zeer tevreden, was op korte termijn beschikbaar, vriendelijke en professioneel zoals het hoort te zijn
  • Review door ahmet , Leerdam
    Beoordeeld op 23 jul 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Zeer goed geholpen, goed uitgelegd wat hij allemaal onderzocht, echte vakman. Komt gemaakte afspraken na, rapport snel ontvangen. Ik raad dit bedrijf zeker aan 👍
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 4 jul 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Vriendelijke inspecteur, Legde netjes uit wat hij aan het doen was en wat hij had uitgezocht. Lekkage is gevonden.
  • Review door Wilma Eibes, Haarlem
    Beoordeeld op 3 jul 2025

Lekkage verhelpen: Lekkage vanuit het plafond benedenwoning

Een heel vakkundig bedrijf en een zeer vriendelijke, daadkrachtige man. Hij kon het onderzoek gelijk inplannen en de dag na de inspectie had ik het rapport al binnen. Werd ook gelijk gezegd waar het probleem zat. Werd later nog gebeld of ik nog vragen had. Er werd me ook gelijk geadviseerd hoe ik dit bij de verzekering kon indienen en dat ik alles vergoed zou krijgen. Erg blij met dit bedrijf, kan ik zeker aanraden.
  • Review door Carmen, Arnhem
    Beoordeeld op 23 jun 2025

Lekkage verhelpen: Weet ik niet

Ik raad dit bedrijf heel erg aan. Ze doen wat ze zeggen. En ze doen het snel en goed, voor een goede prijs. Ik had een lekkage in de badkamer. Binnen enkele dagen konden ze komen. Ze hebben dezelfde dag nog het rapport opgestuurd. De medewerker die langs kwam was heel vriendelijk en kundig. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen. Het rapport kan ik gebruiken voor de verzekeraar. Bij mij was het probleem snel inzichtelijk, zonder hak- en breekwerk