B&B Sloopwerken, Betonboringen en Asbestsaneringen

B&B Sloopwerken, Betonboringen en Asbestsaneringen beoordelingen (109)

• Review door Arjan, Ursem
    Beoordeeld op 22 jun 2014
    Kas slopen.
    Eind december ben ik via werkspot in contact gekomen met B&B sloopwerken. Uiteindelijk meerdere offertes ontvangen voor het slopen van onze kas van 600m2 met gemetselde muren. B&B kwam voor ons met de meest gunstige offerte. In de aanloop naar de sloop werden wij geconfronteerd met asbesthoudende materialen (kit van de ruiten) in de kas. Op de dag van de sloop bleek dat het, door een ander bedrijf opgemaakte, asbestinventarisatierapport niet klopte. Mike heeft gelijk de gemeente gebeld, uitgelegd hoe het volgens de NEN (asbestwetgeving) zat en kon gelijk met minder strenge eisen gaan slopen. Uiteindelijk bleek de sloop voor de mannen tegen te vallen. De ruiten zaten vaster dan verwacht, waardoor de klus uitliep. Mike en de mannen hebben de klus prima uitgevoerd voor de afgesproken prijs. Bij een sloopklus binnenkort, ga ik ze zeker weer vragen.
  • Review door Martijn, Oss
    Beoordeeld op 11 jun 2014
    Tuintegels verwijderen uit cement
    Klus is prima uitgevoerd, met zorgvuldigheid voor de aanwezige schuifpui. Precies zoals afgesproken is er een laag van het beton gehaald, zodat we zand en nieuwe tegels kunnen leggen. Het afval is netjes afgevoerd. Een aanrader wat mij betreft!
  • Review door Hugo, Den Haag
    Beoordeeld op 29 mei 2014
    ventilatierooster buitenmuur
    Niet tevreden. De opdracht was een gat boren + 2 ventilatieroosters plaatsen op 1e verdieping. Bij het plaatsen van de buiten rooster hebben se de ladder te dicht bij het gat gezet, en daarom werd de rooster tussen de ladder in het gat geforceerd, de resultaat is een gebogen ventilatierooster. (zie foto)
    (Bewerkt op 3 jun 2014)

Jammer dat u mij er de schuld van geeft u zou voor een trap zorgen maar dat kan je geen trap noemen wat u tegen te gevel had gezet en heb een hoop risico genomen om toch het rooster er op te maken dus denk dat het cijfer niet terecht is maar er zijn mensen die wel tevreden zijn maar toch bedankt voor de klus

Reactie geplaatst 3 jun 2014
  • Review door dennis, Zutphen
    Beoordeeld op 26 mei 2014
    schuur 4x7m met pannendak slopen
    prima vaklui,werken hard voor een leuke prijs.
  • Review door K., Amsterdam
    Beoordeeld op 22 mei 2014
    betonplaat 5.25 x 6.00 m uit tuin verwijderen
    De heren waren aanwezig op het afgesproken tijdstip en gingen onmiddellijk met gezwinde spoed aan het werk. Het kostte me moeite ze over te halen een koffiepauze te nemen! De klus was binnen een paar uur geklaard en alles werd netjes opgeruimd na afloop. Ik ben tevreden met het resultaat en de geleverde arbeid. Voor een volgende klus graag weer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 8 apr 2014
    Diamant boor keuken ventilatie
    Jongens zijn vakkundig en snel
  • Review door Stephan, Gouda
    Beoordeeld op 31 mrt 2014
  • Review door Maes, Overveen
    Beoordeeld op 21 mrt 2014
    stenen vloer verwijderen
    korte termijn afspraak kunnen maken. ondervloer bleek los te liggen, hebben ze ook netjes verwijderd. op tijd begonnen, voorzichtig gewerkt en alles opgeruimd.
  • Review door johan, Zeist
    Beoordeeld op 17 mrt 2014
    Sloop garage
    Deskundig, harde werkers. Hebben ingewikkelde sloopklus goed geklaard.