B&B Sloopwerken, Betonboringen en Asbestsaneringen

B&B Sloopwerken, Betonboringen en Asbestsaneringen beoordelingen (109)

• Review door Paul, Soest
    Beoordeeld op 20 jan 2013
  • Review door Marianne, Houten
    Beoordeeld op 18 jan 2013
    Gat tbv afzuigkap naar buiten boren
    De werkzaamheden werden in goed overleg, netjes en zeer snel uitgevoerd. Prima werk! Ook het contact via de mail verliep uitstekend en snel.
  • Review door Alex, Naarden
    Beoordeeld op 2 jan 2013
    verwijderen van ongeveer 200m2 behang en vloerbedekking
    B&B Sloopwerken waren netjes op tijd om de klus te bekijken met twee man. Binnen heel korte tijd had ik een offerte die alle zaken bevatte die we hadden besproken. Op de eerste werkdag waren de mannen van B&B ruimschoots op tijd aanwezig (zaten al te wachten in de auto ;-) Hele harde werkers en alles netjes binnen budget en binnen de gestelde tijd en bovenal alles netjes opgeruimd. Mannen bedankt en tot de volgende x Xlus Aannemingsbedrijf
  • Review door Ronald, Almere
    Beoordeeld op 23 nov 2012
    Sleuven en gaten in beton voor elektra en afzuigkap
    Prima geregeld. Ze konden snel langskomen. De restjes in uitgefreesde kanalen hebben ze op eigen initiatief netjes verwijderd. Ook al wilden we dit eigenlijk zelf doen. Prima bedrijf.
  • Review door til, Nederhorst den Berg
    Beoordeeld op 10 sep 2012
    latei plaatsen i.v.m. open keuken
    prima uitvoering binnen de tijd
  • Review door Bas, De Meern
    Beoordeeld op 6 aug 2012
    Kruipruimte opening maken
    Ze reageerden erg snel op de advertentie en hebben een mooi gat en luik gemaakt. Wel jammer dat ze niet eerst gekeken hadden of er mogelijk een waterleiding onder de vloer zat. De houten vloer staat nu bol in de gang...

Bedank voor je referentie u gaf zelf al aan dat alle leidingen in u huis raar liepen en dat u het zelf ook niet wist en net als u kan ik ook niet door de vloer kijken. Mvg b&bsloopwerken

Reactie geplaatst 6 aug 2012
  • Review door Patrick, Oosterhout
    Beoordeeld op 24 jul 2012
    electra dozen boren, ZSM!
    Contact gehad en ze konden gelijk de zelfde middag langskomen. Goed en snel geregeld. Ik ga ze vaker bellen.
  • Review door Chris, Uithoorn
    Beoordeeld op 18 jul 2012
    Verwijderen zandcement dekvloer
    Alles naar zeer grote tevredenheid uitgevoerd. Eg prettig om zaken mee te doen. Niet zeuren maar doen! Is het motto. En zeer vakkundig.
    (Bewerkt op 19 jul 2012)

bedankt voor de mooie referentie en veel geluk veder groeten b&b sloopwerken

Reactie geplaatst 19 jul 2012
  • Review door peters timmerwerken, Leimuiden
    Beoordeeld op 22 mei 2012
    Het inzagen van de spouwmuur.
    Goed werk en snel volgens afspraak. Ik heb vaker sloopwerk en zal hem zeker bellen.

bedankt voor je mooie referentie en maak er iets mooi's van groeten mike

Reactie geplaatst 22 mei 2012
  • Review door Hans, Soest