Azis
Azis beoordelingen (171)
Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen Beoordeeld op 23 mrt 2024Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 1 feb 2024Beoordeling: 5 van 5Riolering en afvoer: Afvoer verstoptSuper snel contact. Heldere communicatie en netjes gewerktReview door Alice, Breda Alice, Breda
Beoordeeld op 29 jan 2024Beoordeling: 1 van 5Badkamer: 3 m²; Complete renovatie(Bewerkt op 16 mrt 2025)Pas op voor Azis Joussef! (sep 2024) Hij werkt met roilering, maar is geen loodgieter! Hij neemt werk aan en huurt goedkope Bulgaren(die mensen spreekt geen nederlands noch Engles) heel lastig. Hij liegt extreem veel, vertoont crimineel gedrag, en zijn werk is van slechte kwaliteit. Ik heb veel geld moeten uitgeven om zijn fouten te corrigeren. Hij beloofde zwart te werken (via WhatsApp) om de opdracht te krijgen, maar betwist later . Hij eiste meer geld, dreigde het huis met een hamer te slopen, en beloofde beterschap na betaling. Ik geloofde hem (naïef!). Hij intimideerde me om eerder betaald te worden, maar na betaling nam hij de telefoon niet meer op. Zijn excuses: "moe", "oma overleden", "moet naar Bulgarije". Nu is er kortsluiting (zie foto), en de boiler lekt op meerdere punten. deze man heeft 0 verstand van elektra! nu zit ik in grote probleem! Waarschuwing: Deze man is onbetrouwbaar en zijn werk is ronduit slecht.Reactie van de vakman:
Je was die werk begonnen met iemand aders heb je gelaten ik was jou badkamer af en stuck werk ook je was niet mijn hele bedrag niet betald ik heb je werk af gemakt plus ik heb mijn werk in jou garage af gemakt maar dat was niet onze afsprak ik heb alles aangesloten voor jou als je denkt alles gratis dat is niet waar ik heb alle materiaal betald voor jou en heb ik laag prijs gemakt maar je weer die hele bedrag niet betald je bent je komt over 1 jaar terug bij mijn dat ik moet oplossen voor jou ik heb voor jou niuewe bed kamer gebouwd en hele garage af gemakt waroom zit je niet die fotos bij voor badkamr voor garage maar doe je foto in de gang daar ben ik niet op werk geweest ik heb allen in garage gewerkt dat je muur fout heb ik niet gedaan maar ik ga niet in discussie komen zoek maar lekker uit ik heb bewijs dat heb ik hele werk af gemaakt allen dat met je werkt ik neem altijd telefoon op dus ik ben geen oplichter als klus zwaart doen dan moet zwaart betald niet via rekening
Reactie aangepast 28 jan 2025Review door Karunakar Nooney, Delft Karunakar Nooney, Delft
Beoordeeld op 9 jan 2024Beoordeling: 4 van 5Review door Inge Stiller, Amstelveen Inge Stiller, Amstelveen
Beoordeeld op 1 jan 2024Beoordeling: 5 van 5Waterleiding en riolering: Kapotte leiding repareren, Lekkage verhe...(Bewerkt op 3 jan 2024)Ik ben zeer tevreden over Azis. Het werk was professioneel en redelijk uitgevoerd. I. StillerReview door Daan Nelemans, Breda Daan Nelemans, Breda
Beoordeeld op 20 dec 2023Beoordeling: 5 van 5Riolering en afvoer: Afvoer verstoptAzis kwam ruim op tijd aan met de benodigde spullen. Ze gingen meteen aan de slag om het probleem te verhelpen en daarbij ook een korte uitleg te geven wat er nu precies mis ging. Daarbij ook hoe ze dat op een snelle en goede manier konden oplossen. Fijne ervaring mee gehad.Review door Werkspot-gebruiker uit Wateringen Werkspot-gebruiker uit Wateringen
Beoordeeld op 19 dec 2023Beoordeling: 3 van 5(Bewerkt op 20 dec 2023) Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag Werkspot-gebruiker uit Den Haag
Beoordeeld op 15 dec 2023Beoordeling: 5 van 5Riolering en afvoer: Tijdens het schoonmaken is kleerhanger vast ko...Snelle reactie, snelle aankomst en heel behulpzaam. Denkt mee en geeft advies. Dank Azis!Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden Werkspot-gebruiker uit Leiden
Beoordeeld op 14 dec 2023Beoordeling: 5 van 5Riolering en afvoer: Afvoer verstopt, vervangen close-in boilerNiet snel maar werk is 100%.Review door Werkspot-gebruiker uit Elburg Werkspot-gebruiker uit Elburg
Beoordeeld op 6 jul 2023Beoordeling: 5 van 5