Ron heeft mooi werk verricht. Hij heeft bij ons de zolder opgedeeld in twee kamers, waarbij de wand aan beide zijden een inbouwkast heeft gekregen met schuifdeuren ervoor. Hij heeft ook de elektra omgelegd, CV opgehangen en de door ons gekochte 2 oude jaren '30 deuren afgehangen. De wanden zijn met degelijk houtwerk (onze voorkeur) gebouwd ipv metalen profielen. Ook heeft hij op de begane grond en eerste verdieping plinten gelegd.
Erg fijn was dat hij ruim de tijd nam om een duidelijke offerte (materiaal en tijd) op te stellen door tot 2x langs te komen. Hij werkt netjes, ruimt alles op en komt op tijd. Ook heeft hij een extra deur afgehangen zonder meerwerk. Samen met zijn dochter heeft hij de hele ruimte netjes afgeverfd. En niet onbelangrijk, hij heeft een goed gevoel voor humor.
Wij zijn erg tevreden en zouden Ron zeker weer vragen mochten we werk hebben.
Ron heeft diverse werkzaamheden uitgevoerd in onze jaren 30 woning; o.a. plaatsen voorzetwanden, aftimmeren en isoleren van de zolder, vensterbank vernieuwen, verlagen plafond. Ron is helder in zijn afspraken en je weet wat je aan hem hebt, daarnaast is hij nauwkeurig en levert goed werk af.
Ron heeft bij ons de zolder opgeknapt. Het was een omvangrijke klus: cv-radiator plaatsen, elektra aanpassen, koof met spotjes, alle naden kitten, schuifdeuren maken, stucen en schilderen. We zijn erg tevreden over Ron en blij met het resultaat. Aanrader!
Ron Stijlaart kwam kijken, begreep meteen wat de bedoeling was en sprak een mooie prijs af die binnen ons budget lag. Vervolgens kwam hij de klus snel en vakkundig doen. We zijn heel tevreden!
We zijn heel tevreden over het werk van Ron. Het is een fijne vent die graag meedenkt en netjes en goed werkt. We zijn simpelweg heel tevreden over het eindresultaat, veel dank!