AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Jafeth , Elst
    Beoordeeld op 8 apr 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Vriendelijk, komt afspraken na, duidelijk communicatie & vast tarief. probleem is opgelost! Hartelijk dank! 5 sterren
  • Review door w dijkhuizen, Den Haag
    Beoordeeld op 7 apr 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Verstopping gootsteen naar volle tevredenheid opgelost, alles volgens afspraak en tegen vast tarief wat direct duidelijkheid verschaft. Prettig en correct in zijn communicatie.
  • Review door Dimphy, Abcoude
    Beoordeeld op 4 apr 2024
    Riolering en afvoer: WC onstoppen
    Heel fijn om van te voren te weten waar ik aan uitgaven aan toe was. Wij hadden een verstopt toilet door een wc blokje en het was snel opgelost. Als ik een volgende keer weer een verstopping heb, neem ik zeker weer contact op. Ook al hoop ik dat dit niet nodig is :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aalsmeer
    Beoordeeld op 2 apr 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Probleem snel verholpen tegen vast tarief
  • Review door Martijn Lakeman, Alkmaar
    Beoordeeld op 26 mrt 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Zeer behulpzaam en geduldig en wist het probleem direct aan te pakken.
  • Review door Marinka Wijngaard, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 24 mrt 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Super tevreden over het contact en resultaat. Michel was binnen een aantal uur ter plaatse en heeft het werk heel goed uitgevoerd. Afgesproken prijs klopte, ondanks dat het om een complexe / lange klus ging, en zeer vriendelijke service.
  • Review door Guus van Teeseling , Utrecht
    Beoordeeld op 18 mrt 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Hele aardige en consciëntieuze man die goed werk levert. Rekende voor extra tijd niets extra’s
  • Review door Dennis, Zwolle
    Beoordeeld op 5 mrt 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Perfect. Doet wat hij beloofd voor de afgesproken prijs. Aanrader.
    Beoordeeld op 1 mrt 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Very response, highly experienced, properly equipped, and solved a problem in less than 30' with transparent pricing and left tips on how to prevent issues in future. Warranty is a bonus but what was a big differentiator was Michel being able to explain exactly how he was going to solve the issue prior to us even meeting.
  • Review door Gerard, Barneveld
    Beoordeeld op 19 feb 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    AquaDrainRioolbeheer gekozen vanwege zijn vertrouwenwekkende beschrijving. Geen nare achteraf-verassingen dus. En dat klopte perfect. Hij was ruimschoots op tijd. Goed gereedschap om de klus, een verstopping in een 12 meter lange afvoerleiding, op te heffen. Ondanks de beste zware apparatuur geen enkele beschadiging aan onze mooie keukenkastjes. De onvermijdelijke zwarte spatten in keukenkastje weer netjes schoongemaakt. Afgesloten met een meer dan plezierig en zelfs diepgaand gesprek, onder het genot van een kop koffie. Nou dat was oneindig veel beter, dan dat bedrijf uit Duiven dat de vorige keer kwam. Fam G.M. te B