AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Michiel, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 12 nov 2013
    Keuken afvoer ontstoppen
    Michel kwam mooi op tijd zoals afgesproken, heeft het probleem snel en vakkundig verholpen. Daarnaast extra service verleend door een aantal zeer bruikbare adviezen te geven om dezelfde problemen in de toekomst te voorkomen. Kan deze vakman aan iedereen aanraden en bel hem zeker terug, wanneer ik klussen te doen heb, waar hij mij mee kan helpen. Bedankt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dieden
    Beoordeeld op 7 nov 2013
  • Review door Wim, Spijkenisse
    Beoordeeld op 7 nov 2013
    Verstopte afvoerleiding
    Zeer tevreden over de snelheid en accuratie van reageren. Ik wist gelijk waar ik aan toe was. Ook werden we snel en goed geholpen. We bellen hem zeker weer als we een loodgieter nodig hebben,
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 29 okt 2013
    riolering verstopt: toilet + keuken
    Zeer snelle reactie op de opdracht; 's avonds opdracht geplaatst, volgende ochtend de klus geklaard. Een volgende keer zal ik zeker wederom contact opnemen met AQUADRAIN.
  • Review door Heleen, Soest
    Beoordeeld op 16 okt 2013
    Verstopping toilet verhelpen en opnieuw kitten toilet
    Ik ben zeer tevreden over deze vakman. Reageert snel en correct, kon op zeer korte termijn de opdracht uitvoeren, heeft van tevoren duidelijk uitgelegd wat hij ging doen en wat de kosten waren. Ook bij het uitvoeren van de opdracht was de vakman uiterst zorgvuldig. Heeft uitstekend werk afgeleverd. Ook weer goed uitgelegd wat hij heeft gedaan en waarom. Mijn toilet was ook netjes schoongemaakt toen hij wegging. Echt een aanrader. Bij een volgende opdracht, neem ik direct weer contact op met deze vakman. Bedankt Michel!
  • Review door Laurens, Bleiswijk
    Beoordeeld op 15 okt 2013
    Verstopping keuken verhelpen
    Michel kwam netjes rond de afgeproken tijd en vertelde dat hij pas weg ging als het was 'gefixt'. Hij heeft goed meegedacht en het netjes zoals afgesproken opgelost. Tevens heeft hij het netjes achter gelaten (lekkage geeft altijd rotzooi). Al met al een aanrader!
  • Review door Leo, Utrecht
    Beoordeeld op 10 okt 2013
    verstopte afvoer douche
    op basis van no cure no pay deze opdracht laten doen super blij, want al eerder zijn 2 eerdere vakmannen te vergeefs aan de slag geweest maar Michel kreeg de klus wel voor elkaar!
  • Review door Mirjam, Bussum
    Beoordeeld op 10 okt 2013
    Riolering vervangen
    Riool laten vervangen, prima en vakkundig gedaan! Vlak voor de werkzaamheden bleken we een gaslek te hebben, Aquadran had gelukkig binnen zijn netwerk iemand die dit snel kon repareren voor een fatsoenlijke prijs.
  • Review door Arnoud, Purmerend
    Beoordeeld op 2 okt 2013
    Ploppend geluid gootsteen verhelpen
    Ondanks dat in eerste instantie niet aan verstopping werd gedacht, heeft het reinigen van de leidingen toch het probleem verholpen. Opdracht is netjes uitgevoerd.