AQUADRAIN rioolbeheer
AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)
Review door Hans, Leiden Beoordeeld op 11 mei 2017Beoordeling: 4 van 5Review door Mike, Woerden Mike, Woerden
Beoordeeld op 8 mei 2017Beoordeling: 5 van 5afvoer wasmachine op zolder ontstoppen(Bewerkt op 3 jul 2017)Absoluut een vakman reageert snel en verhelpt het probleem snel en goed. Is tevens vriendelijk in om gang en niets is te veel. Absoluut een aanrader, helaas kan ik niet meer dan 5 sterren geven maar je verdien ze zeker.Reactie van de vakman:
Wauwie, mooie woorden die mijn ego strelen, waarvoor mijn dank groot is. Het zijn wel de eigenschappen die ik hoog in het vaandel wil blijven houden. Ik wens u een fijne en mooie dag toe. Mvg Michel
Reactie geplaatst 3 jul 2017Review door Mahdi, Almere Mahdi, Almere
Beoordeeld op 5 mei 2017Beoordeling: 5 van 5afvoer van gootsteen en vaatwasser loopt slecht door(Bewerkt op 3 jul 2017)Binnen 10 minuten was het klusje klaar de verstopping was verholpen. Hij gaf ook nog gratis advies over waterreservoir in de wc en in de badkamer.Reactie van de vakman:
Niet elke verstopping is zo snel opgelost😄. Fijne dag. Michel
Reactie geplaatst 3 jul 2017Review door Magda, Assendelft Magda, Assendelft
Beoordeeld op 28 apr 2017Beoordeling: 4 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
Beoordeeld op 25 apr 2017Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 3 jul 2017) Reactie van de vakman:
💪💪💪graag gedaan. Mvg Michel
Reactie geplaatst 3 jul 2017Review door Fred, Almere Fred, Almere
Beoordeeld op 21 apr 2017Beoordeling: 5 van 5Ontstoppen riool(Bewerkt op 3 jul 2017)Punctueel, efficient, vakbekwaam en vriendelijk. Helemaal tevreden!Reactie van de vakman:
Ik dank u vriendelijk voor de mooie woorden. Mvg Michel
Reactie geplaatst 3 jul 2017Review door Mark, Heerhugowaard Mark, Heerhugowaard
Beoordeeld op 6 apr 2017Beoordeling: 5 van 5afvoer wc ontstoppen(Bewerkt op 3 jul 2017)Als afgesproken, prima op tijd, probleem snel verholpen. Goede prijsReactie van de vakman:
En hopelijk blijven de problemen heel lang weg😊. Fijne dag verder. Michel
Reactie geplaatst 3 jul 2017Review door Werkspot-gebruiker uit Landsmeer Werkspot-gebruiker uit Landsmeer
Beoordeeld op 4 apr 2017Beoordeling: 5 van 5toilet ontstoppen(Bewerkt op 3 jul 2017)Top vakman, netjes, op tijd, duidelijk en professioneel, daar zouden er meer van moeten zijn...Reactie van de vakman:
Liever niet in dezelfde branche😂🤣😂. Zeggen wat ik doe en doen wat ik zeg, dat schept duidelijkheid voor mij klanten. Dank voor de mooie woorden en een fijne dag verder. Michel
Reactie geplaatst 3 jul 2017Review door Roland, Lelystad Roland, Lelystad
Beoordeeld op 31 mrt 2017Beoordeling: 5 van 5Afvoerleidingen ontstoppen(Bewerkt op 3 jul 2017)Michel reageerde vlot op mijn opdracht en kon nog dezelfde dag langs komen om het probleem op te lossen. Doet wat hij afspreekt en voor een prima prijs!Reactie van de vakman:
Helaas lukt het niet altijd om dezelfde dag nog te komen. Ik ben dankbaar voor de lovende woorden en wens u een mooie dag toe. Mvg Michel
Reactie geplaatst 3 jul 2017Review door AL, Heemskerk AL, Heemskerk
Beoordeeld op 30 mrt 2017Beoordeling: 4 van 5probleem afvoer bad en keukengootsteen(Bewerkt op 3 jul 2017)Prima werk geleverd:zeer positieve ervaring met Michel van Buul van Aquadrain.Reactie van de vakman:
Bedankt voor de opdracht en de mooie review. Fijne dag toegewenst. Michel
Reactie geplaatst 3 jul 2017