AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

• Review door Gilbert, Vleuten
    Beoordeeld op 19 mrt 2018
  • Review door Esther, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 mrt 2018
    Afvoer verstopt
    Perfect, Michel reageerde snel, is dezelfde ochtend nog langs gekomen en het probleem was snel opgelost. Het is nooit een leuke uitgave natuurlijk, maar als ik de prijs vergelijk met andere aanbieders die ook reageerde op mijn oproep is hij prima marktcomfort, maar dan wel ook nog met garantie. Zeker tevreden dus. Thanks voor je snelle hulp Michel !
  • Review door Marco, Deventer
    Beoordeeld op 21 feb 2018
    Afvoer gootsteen loopt niet door
    Aquadrain reageerde vrijwel direct en kwam meteen met een all-in prijs. De volgende dag kon men ons probleem al oplossen. Dit is goed en adequaat opgelost. Wij zijn erg tevreden en houden dit bedrijf zeker in onze gedachten voor in de toekomst.
  • Review door Irma, Mariënheem
    Beoordeeld op 19 feb 2018
    gootsteen loopt niet goed door
    Snelle reactie, duidelijke uitleg, goede advies. Klus vlot geklaard
  • Review door Daphne, Utrecht
    Beoordeeld op 18 feb 2018
    Verstopping verhelpen
    Prima! Contact ging eenvoudig, ook verzetten van de afspraak naar een handiger moment ging snel via Whatsapp. Vriendelijke vent, uitleg over mogelijke oorzaak en vlot verholpen. Top dus :)
  • Review door Stanislav, Utrecht
    Beoordeeld op 15 feb 2018
    afvoer verstopping
    Work was done very fast, clean and communication was very polite. I can only recommend. Thank you very much.
  • Review door Andre, Amstelveen
    Beoordeeld op 13 feb 2018
    Ontstoppen keukenafvoer
    Prima. Snelle reactie van Aquadrain en de klus kon meteen de volgende dag worden gedaan. Hij was op de afgesproken tijd aanwezig en deed de klus netjes en goed. Nette werker. Echt aan te bevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 8 feb 2018
    Afvoer wasmachine beoordelen/repareren
    Onze ervaring is niet positief: bij aankomst niet de juiste spullen bij zich (“waar is de dichtstbijzijnde bouwmarkt”), communicatie over plannen afspraak slecht en lastminute, uiteindelijk niet in staat de klus te klaren en last but nog least achteraf niet bereikbaar voor maken nieuwe afspraak. Reden: ziek, sorry, zoek maar een ander. Waarschijnlijk kan deze meneer een standaard verstopping wel oplossen, maar mocht het wat ingewikkelder worden dan haakt hij af. Jammer! Het probleem is anderhalve week later dus niet opgelost, we zoeken een andere vakman.

Beste Opdrachtgever Slecht gecommuniceerd? Dat klopt! Ziek (nog steeds)? Klopt ook!! Niet alle materialen? Klopt ook (auto stond in garage voor andere versnellingsbak, kosten €1158,)!!! Excuses aangeboden? Klopt (blijkbaar niet aanvaard)!! Gelukkig zijn mijn 434 andere referenties stuk voor stuk goed. Helaas ben ik fysiek niet in staat om de opdracht alsnog af te maken en hoop voor u dat uw probleem vandaag of morgen wel word opgelost. Overigens heb ik geen kosten aan u berekend.

Reactie geplaatst 8 feb 2018