AQUADRAIN rioolbeheer

AQUADRAIN rioolbeheer beoordelingen (1014)

Beoordeeld op 18 jan 2021
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt, is de afvoer uit de keuken st...
    Aquadrain heeft de afvoer grondig ontstopt, het resultaat is boven verwachting. De communicatie verliep prettig en de klus is uitgevoerd op het afgesproken tijdstip tegen de afgesproken prijs. We hebben ook een en ander geleerd over de afvoer in ons appartement. Kortom: Aquadrain is vakkundig en betrouwbaar is onze ervaring.
  • Review door George, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 jan 2021
    Waterleiding en riolering: afvoer ontstoppen; Wastafel of gootsteen
    Ik had een verstopping in de keukenafvoer en kwam na wat vergelijkingen via werkspot bij Aquadrain terecht. Michel reageert snel, komt op afgesproken tijd, is vriendelijk en houd zich aan de vooraf besproken prijs en het belangrijkste, het probleem goed verholpen. Aquadrain is betrouwbaar en goed dus zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 17 jan 2021
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Prima. In Coronatijd alleen prettiger om niet meer mensen dan nodig binnen te komen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 14 jan 2021
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Prima, geen andere woorden voor. Netjes, snel, duidelijk in de communicatie en het probleem is verholpen.
  • Review door Tariq, Almere
    Beoordeeld op 13 jan 2021
    Lekkage: Beschadigde leidingen, Verstopte afvoer
    Michel is heel vakkundig en professioneel.. Heeft de verstopping en lekkage verholpen . Hij houdt zich verder aan de afspraken en was netjes optijd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huissen
    Beoordeeld op 8 jan 2021
    Waterleiding en riolering: Afvoer ontstoppen; Leidingen of afvoer,...
    Michel deed wat hij beloofde: verstopping van de keukenafvoer helemaal opgelost. Goede communicatie, stuurde 3 kwartier voor zijn komst nog even een appje dat hij eraan kwam met geschatte aankomsttijd. Hij was ook in 3 kwartier klaar, dus daarom vind ik hem wel aan de prijs. Maar ok, ik kon het niet zelf en hij heeft het goed en netjes gedaan.
  • Review door Dennis, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 5 jan 2021
    Riolering en afvoer: erg veel gepruttel in afvoer
    Mooi op tijd en klus snel geklaard. Proefgedraaid en probleem lijkt verholpen. Alles netjes en schoon achter gelaten dus zeker een aanrader.