Op kort termijn een afspraak met Michel van Buul van AQUADRAIN kunnen maken. Zeer netjes in de omgang, duidelijke vaste prijsafspraak vooraf over de werk.
Een vakkundige uitleg en advies over onze afvoer.
We zijn erg tevreden en blij dat onze afvoer weer door loopt.
Het kaartje bewaren we goed voor als we nog eens onze afvoer moeten laten ontstoppen.
Op afsproken tijd gearriveerd. Direct aan de slag gegaan zonder pauze. Professioneel en prettig in de omgang. Netjes alles opgeruimd na reparatie. Prijs/kwaliteit zeer goed.
Ondanks dat wij niet echt in de buurt wonen, was een afspraak op korte termijn geen probleem. Het fresen van de keukenleiding bleek gecompliceerder dan verwacht. Dit kostte veel meer tijd maar Michel rekende toch het vooraf afgesproken bedrag. Ook nog tips gekregen om de afvoer zelf regelmatig preventief te reinigen. Wij kunnen Aquadrain van harte aanbevelen. Zeer vakkundig en betrouwbaar.
Familie Voets.
Na een snelle reactie van Michel hier op werkspot konden we meteen de volgende dag geholpen worden. Hij werkte snel en efficient. Hij zag dat de bestaande afvoer van minder kwaliteit was (zelfs kapot) en hoeken van 90 graden bevatte, dit heeft hij direct voor een klein bedrag verholpen.
Indien we ooit weer problemen hebben zal ik hem direct weer inschakelen.