AO TOTAALBOUW

AO TOTAALBOUW beoordelingen (197)

• Review door Lucian, Eindhoven
    Beoordeeld op 20 nov 2024
    Lekkage: Verstopte afvoer
    On time, problem rezolved quickly for satisfactory price!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Renkum
    Beoordeeld op 19 nov 2024
    Binnenschilderwerk: Badkamer, WC
    Na een mislukt kitrandje dat hersteld zou worden, worden we nu al 2 weken aan het lijntje gehouden over wanneer dit wordt opgelost.

Beste Bedankt voor uw feedback over uw recente ervaring met onze diensten. We vinden het jammer te horen dat deze niet aan uw verwachtingen voldeed. We zouden graag willen weten wat er precies misging, zodat we onze service kunnen verbeteren en ervoor kunnen zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Als blijk van onze waardering voor uw feedback willen we u graag een gratis klus aanbieden voor uw volgende project. We hopen dat we zo uw vertrouwen kunnen herstellen en u een betere ervaring kunnen bieden. We kijken uit naar uw reactie en zijn benieuwd naar uw suggesties. Met vriendelijke groet,

Reactie geplaatst 23 jul 2025
  • Review door Ollie, Eindhoven
    Beoordeeld op 15 nov 2024
    Object ophangen: 1 object
    Netjes gewerkt! Zeer Tevreden
  • Review door Katrin Klasen, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 14 nov 2024
    Kleine klus: Montage; Trampoline met schommel voor kinderen montere...
    De communicatie verliep soepel, en er werd snel een afspraak ingepland. Het werk werd vakkundig en efficiënt uitgevoerd. Ik ben erg tevreden met het resultaat en hoop in de toekomst opnieuw samen te werken. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlijmen
    Beoordeeld op 7 nov 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oostrum
    Beoordeeld op 6 nov 2024
    Bestrating: 10 m²; Tuin of Patio; Bakstenen
    Klus verliep, door goed overleg en openstaan voor suggesties, goed. Zocht naar oplossingen. Vriendelijk en prettig om mee te werken
  • Review door Har Schreurs, Haelen
    Beoordeeld op 6 nov 2024
    Kleine klus: Montage; Kasten of planken
    Het bedrijf heeft zijn uiterste best gedaan,en we zijn helemaal tevreden! Ik weet waar ik moet zijn voor een volgende klus!
    (Bewerkt op 8 nov 2024)