Amstelservice

Amstelservice beoordelingen (91)

• Review door Michiel, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 aug 2013

Onderhoudsbeurt CV - Intergas Kompakt HR

Neemt de tijd, is nauwkeurig en toegewijd.
  • Review door Matthias Lanuschny, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 feb 2013

warm water issue + vervanging radiator

• Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 16 jul 2012

controle/schoonmaak

Prima werk geleverd, denkt mee en is proactief. Geeft niet de indruk dat hij erop uit is om meer werk binnen te halen dan nodig is.
  • Review door Johan, Den Haag
    Beoordeeld op 13 jul 2012

Vervangen uitstroomsensor (nr. 38352) in NEFIT smartline HRC24

Na al jaren problemen met onze NEFIT CV ketel te hebben gehad (lauw tapwater) waarop verschillende erkende bedrijven zich hadden stukgebeten, dacht ik eindelijk het probleem te weten; een kapotte uitstroomsensor. Via werkspot met Amstelservice in aanraking gekomen. Mathé kwam langs en constateerde al snel dat niet de sensor maar de manier van aansluiting het probleem was. Hierdoor was hij veel langer bezig dan oorspronkelijk geplanned, maar de meerprijs voor de totale klus was schappelijk. Een prima eerste ervaring met werkspot (en Mathé) voor ons!
  • Review door Rautiainen, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 apr 2012

Eenmalig onderhoud CV

Goede en vriendelijke service. Amstelservice kon mij dezelfde middag nog van dienst zijn. Helaas kon het afgesproken groot onderhoud niet worden uitgevoerd (waardoor ook een lager bedrag gerekend dan aanvankelijk afgesproken), buiten schuld van Amstelservice om. Er is in ieder geval met zorg gekeken naar het probleem en dat is ook opgelost. Ik kon ter plaatse pinnen, altijd handig.
  • Review door Erwin, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 dec 2011

Reparatie CV-Ketel Vaillant Thermocompact

Goede ervaring, CV Ketel is destijds gerepareerd. Helaas begint hij inmiddels weer (andere) kuren te vertonen, dus zal hem moeten vervangen, maar dit is niet te wijten aan Amstelservice en zal dan ook bij mijn nieuwe ketel het onderhoud door hen laten uitvoeren.
    Beoordeeld op 28 nov 2011

Eenmalig onderhoud CV ketel

Snelle afspraak. Onderhoudsbeurt bleek langer te duren dan verwacht, dit was echter geen probleem.
  • Review door Emmeline, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 nov 2011

Onderhoudsbeurt CV ketel/ druk te laag

De vakman kwam een uur later dan afgesproken zonder zich hiervoor te verontschuldigen
    (Bewerkt op 23 mrt 2012)

Hierbij nog mijn excuses.

Reactie geplaatst 23 mrt 2012
  • Review door Henriette Blickman, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 sep 2011

MET SPOED: LOODGIETER GEZOCHT!!!

Erg goede ervaring! Kon mij zeer snel helpen, en was vriendelijk en behulpzaam. De boiler/cv is vernieuwd en doet het weer prima :-)
  • Review door Wouter, Utrecht
    Beoordeeld op 22 aug 2011

CV ketel met ontstekingsproblemen + kapotte vaatwasser

Aardige monteur met verstand van zaken, die ook goede tips had over zaken die niet direct met het maken van de CV ketel te maken hadden. Hij heeft de CV ketel gemaakt en die werkt nu prima. Kon ook snel komen. Enige minpuntje in dat de monteur meer dan een uur te laat was.