Alvesto Bouw B.V.

Alvesto Bouw B.V. beoordelingen (44)

• Review door Janneke, Aalsmeer
    Beoordeeld op 12 sep 2017
    Laminaat leggen
    Top! Super snel en super gelegd
  • Review door Suzanne, Nederhorst den Berg
    Beoordeeld op 4 sep 2017
    Laminaat leggen huis 130 m2
    Wij hebben een erg goede ervaring met Roni die bij ons in ons nieuwe huis laminaat heeft gelegd, inclusief ondervloer en plinten. Roni is erg secuur, heeft kennis van zaken en communiceert goed. De vloer is strak gelegd en de afwerking is top. Wij zijn zeer tevreden. En dat alles voor een concurrerende, van te voren afgesproken prijs waar ook aan gehouden wordt. Zeker een aanrader voor het leggen van laminaat!
    Beoordeeld op 25 aug 2017
    Laminaat
    prima werkgeleverd, alles volgens afspraak
  • Review door Jeff, Westervoort
    Beoordeeld op 24 aug 2017
    Laminaat leggen zolder 18 m2
    Roni heeft uitstekend werk geleverd, klus was in een mum van tijd geklaard en we zijn erg tevreden met het resultaat. Vakwerk dus!
  • Review door rob, Almere
    Beoordeeld op 24 jul 2017
    laminaat leggen
    Vakwerk geleverd door Roni ! Aanrader als het gaat om laminaatvloeren leggen
  • Review door Frederique, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 jul 2017
  • Review door Serge, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 jun 2017
    Laminaat leggen in leeg staande gerenoveerde etage woning
    Jonge en deskundige ondernemer, prettig in de omgang en betrouwbaar. Er zaten best wel wat moeilijke hoeken in de vloer en ik ben zeer verrast en tevreden over de geleverde kwaliteit... echt top!! Deze jongen zou bij mij alle klussen mogen doen, er valt geen enkel negatief punt te noemen. Roni, heel erg bedankt!! je had van mij ook 10 sterren kunnen krijgen.
  • Review door Robbert, Lelystad
    Beoordeeld op 13 jun 2017
    Plaatsen hardhouten palen
    Klus netjes volgens afspraak uitgevoerd voor een nette prijs.
  • Review door Johan, Utrecht
    Beoordeeld op 8 jun 2017
    Laminaat leggen begane grond 51m2
    Roni heeft het laminaat er netjes in gelegd. Het ging snel en de communicatie ging soepel!