Allround Klussenbedrijf Skoko

Allround Klussenbedrijf Skoko beoordelingen (54)

• Review door Marieke, Enschede
    Beoordeeld op 13 jul 2016
    Laminaat leggen appartement 60m2
    Vriendelijke vakman, kon snel aan het werk. Hij heeft onze vloer in één dag gelegd en we zijn hier zeer tevreden over... Zeker aan te raden!
  • Review door Frank, Winterswijk
    Beoordeeld op 29 jun 2016
    Stucen muur nieuwe aanbouw
    Binnen zeer korte termijn kon de opdracht worden uitgevoerd. Super strak werk geleverd. Een echte vakman!!
  • Review door Janet, Ulft
    Beoordeeld op 26 apr 2016
    Ingang kantoorruimte Stucen 30m2 met MagneetPleister
    26-04-2016 Op werkspot.nl hebben wij als MagPaint een opdracht geplaatst om 30m2 van ons pand te laten stuken in combinatie met onze eigen MagneetPleister. Na een aantal reacties hebben wij ervoor gekozen om het bedrijf SKOKO in te huren. De reden dat wij hebben gekozen voor SKOKO is vanwege de goede recensies. Nu het werk gedaan is kan ik iedereen deze vakmensen aanraden. Een vakman die meedenkt met de klant en alles met een glimlach doet. Als er in de toekomst weer een klus is dan weet ik dat ik SKOKO moet bellen. Samengevat: Top werk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doetinchem
    Beoordeeld op 23 jan 2016
    stuckwerk muur 54m2 en plafond 5m2 in Doetinchem
    Skoko is vriendelijk, denkt mee, helpt mee en heeft mooi werk geleverd!
  • Review door Linda, Wehl
    Beoordeeld op 13 okt 2014
    Stucen wanden
    Vakman!! In goed overleg is alles mogelijk en niets is teveel, zeer prettig in de omgang. Heel strak werk afgeleverd! Voor onze volgende klus vragen we hem zeker weer.
    (Bewerkt op 14 okt 2014)

Bedankt Linda voor de mooie referentie

Reactie geplaatst 14 okt 2014
  • Review door henk, Lichtenvoorde
    Beoordeeld op 24 sep 2013
    keuken stukadoren
    Suad heeft geweldig werk geleverd, voor een goede prijs, een aanrader. Harde werker.
  • Review door ester, Doetinchem
    Beoordeeld op 24 mrt 2013
    wanden glad stuken
    Woonkamer laten stuken door Suad, zeer vriendelijk en perfect werk afgeleverd. Volgende keer zeker weer.
  • Review door M., Zutphen
    Beoordeeld op 13 mrt 2013
    Stucen plafond
    Deskundige en aardige man. Hij heeft bij ons begin maart 2013 prima werk afgeleverd in Zutphen. Hij neemt de tijd om het werk goed af te leveren en is voor zichzelf niet gauw tevreden. We hebben hem ook al bij kennissen van ons in Lichtenvoorde aanbevolen. Ook daar waren ze super tevreden over hem over het stuc werk. We gaan in de loop van dit jaar onze badkamer verbouwen en zullen zeker door hem laten doen.
  • Review door Jan, Haaksbergen
    Beoordeeld op 15 feb 2013
    Werk halsstraat
    Perfect werk geleverd. Vaste prijs, prima contact, afspraak is afspraak! Zeeeer aan te bevelen Jan Salverda