Allround Dakdekker Nederland

Allround Dakdekker Nederland beoordelingen (92)

• Review door Martin, Pijnacker
    Beoordeeld op 2 mrt 2025

Dak of dakgoot repareren: 15 m²; Dak; Reparaties

Zo'n 2 jaar geleden heeft hij een een nieuwe dakbedekking ivm lekkage aangebracht, zag er prima uit. Nu 2 jaar later opnieuw lekkage op dezelfde plek. Meerdere malen geprobeerd via de app contact te krijgen om de lekkage te onderzoeken. Hij leest de berichten, maar reageert gewoon niet. Heel vervelend. Ga nu opzoek naar een een andere dakdekker.
    Beoordeeld op 5 jan 2025

Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Balkon

Hij had mij beloofd een balkom aflopend te maken omdat water bleef staan. Dat was de enige reden om hem de opdracht te geven. Wat hij in feite heeft gedaan is dakbedekking vernieuwen. Niks aflopend, water blijft staan. Meermaals hierover gebeld, vaak zonder gehoor. Hij neemt nu niet meer op. 700 euro armer. Vertrouw hem voor geen cent.
  • Review door Tural, Hoofddorp
    Beoordeeld op 3 dec 2023

Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties

Headache. Unfortunately company offers different and tries to do different work (easiestw way). Despite they agree to replace my broken 2 tiles in the offer, when they come to work they said replacement is impossible they can fixed it. I agreed first. Though maybe it is indeed not possible. After work they immediately asked me to pay with tikkie without even giving BTW invoice (they promised to send it later evening). I declined. I said I will pay after invoice. Later with my home camera I saw that they even not fixed broken tile on the top and not cleaned all the line completely. My offer included cleaning and replacing 2 tiles. So lying to me as well about fixing broken tile. After compalin next day they came and change broken tile and cleaned the line one more time in front of my eyes. They sned invoice after that and I paid all amount. not recommended!

Beste, Zoals u de offerte heeft ontvangen moet u de procudere volgen. Wij hebben u ook uitgelegd onder de 1000,- dient na de werkzaamheden het totaal bedrag overgemaakt te worden. En sturen wij op woensdag en zondag de facturen. Vrijdag heeft u de factuur ontvangen en zaterdag heeft u betaald. Dus wat is het probleem? Wij hebben meer werk voor u verricht dan wat op de offerte staat, maar dat vermeld u er niet bij. U nokvorsten zitten helemaal vast wij kunnen ze niet allemaal los halen want dan moeten we alles vervangen en dat wilt u niet. En u denkt dat wij voor 600,- de hele nok vervangen. Wij hebben u ook nog een reserve dakpan gegeven voor alle zekerheid. Jammer dat u zo probeert alles terug te krijgen. Graag verzoek ik u om ons te bellen voor vervolg stappen en wat u wensen verder zijn. Dat kan niet voor 600,- Er zal een nieuwe offerte moeten worden opgesteld en bij akkoord dient u zich aan de regels tehouden u wilt veel gedaan hebben voor weinig geld.

Reactie aangepast 3 dec 2023
  • Review door Nienke, Den Haag
    Beoordeeld op 29 nov 2023

Dak of dakgoot repareren: 3m Zink/lood aanleggen; Reparaties

Echte vakmensen. Ik vind de negatieve reviews niet geheel terecht; ook bij mij is een afspraak verplaatst vanwege het slechte weer, maar dat is logisch want dakdekkers moeten onder veilige en goede omstandigheden hun werk kunnen doen! Je hebt er niks aan als je dak niet goed vast zit of als het vuur alle kanten op waait. Mensen zeuren wel heel snel. Bij mij ging het uiteindelijk niet om een strip van zink maar om de volledige vernieuwing van het balkondak. Uitmuntend gedaan. Johan is een echte vakman die niks in wil leveren op kwaliteit. Een zeldzaamheid op een markt met veel amateurs. Hij is eerlijk en vakkundig. Ik zou een volgende keer zo weer voor Johan kiezen.
  • Review door Mandy, Gouda
    Beoordeeld op 29 nov 2023

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Heel fijn en deskundig geholpen. Vriendelijke mensen met veel kennis en ervaring. Hebben constant met mij meegedacht en geadviseerd, ook wanneer de schade aan mijn dak vele malen erger bleek. Daarnaast was het erg fijn dat mijn klus heel snel uitgevoerd kon worden, ook al was het extreem druk. Hartelijk dank voor jullie hulp!
  • Review door Rob, Den Haag
    Beoordeeld op 28 nov 2023

Dakrenovatie: 75 m²; Dakrenovatie; Plat dak

Wij zijn erg tevreden en bevelen Allround Dakdekker van harte aan. Johan is vriendelijk en servicegericht en zorgt dat er geen verrassingen kunnen ontstaan. De offerte was duidelijk met een goede prijs. Toen de regen het eindelijk toeliet was het dak snel gelegd. Het eindresultaat is, voor zover ik kan oordelen, dermate solide dat in deze periode bepaalde heiligen ter paard er met een gerust hart overheen kunnen gaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 18 nov 2023

Dakrenovatie: 10 m²; Reparatie werkzaamheden; Plat dak

Allround Dakdekker Nederland bood zelf aan om langs te komen, maar berekende daar wel 250 euro voor. Die zou in mindering komen als ze de opdracht zouden uitvoeren. Onlangs herhaaldelijk contact en reminder op reminder bleven ze erbij dat ze de opdracht niet konden uitvoeren. Hoewel de opdracht duidelijk was. Dit heeft me veel tijd en inspanning en geld gekost.

Beste Wij hebben u meerdere keren verzocht om contact op te nemen met een airco bedrijf omdat wij dit niet doen. Wij zijn dakdekkers. Wij hebben u afvoeren onstopt zodat de airco bedrijf ermee aan de slag kon gaan omdat deze zodanig verstopt zitten. Wij hebben u al meerdere malen zelf gebeld, en ook nog whatsapp berichten gestuurd. Zelf net geprobeerd u te bellen. Zoekt u even contact met mij via de whatsapp, en dan zorgen wij dat u de 250 euro terug gestort krijg. Omdat dit denk ik een misverstand is van communicatie en begrijpt u ons niet. Zoals ik al vaker heb aangegeven via whatsapp doen wij niks met airco's en nemen wij geen contact op met airco bedrijven waar u ons wel toe naar dwingt.. leest u even u whatsapp berichten terug van bijna een half jaar geleden als u die nog heeft. Ik zal ze even zoeken en dan delen dat wij DUIDELIJK hebben gezegd wij regelen geen contact met airco. Voorstel is dat u mij bericht en u netjes u geld terug krijgt en het dan elders verder moet oplossen

Reactie aangepast 18 nov 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 18 nov 2023

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Regulier onderhoud

• Review door Sunaina, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 nov 2023

Dak of dakgoot repareren: 30 m²; Dakterras; Reparaties

Snel reactie van het bedrijf en denkt mee. Ervaring zit er goed in en heeft oog op details.
  • Review door Jeffrey , Kwintsheul
    Beoordeeld op 6 nov 2023

Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Na afgelopen storm een aantal...

Nam snel contact op en kon de klus ook snel uitvoeren. Alles netjes en correct uitgevoerd en extra advies ontvangen. Kortom prima bedrijf en prima dienstverlening!