Bekijk alle vakmensen

Allround Dakdekker Nederland

Beoordeling: 4.1 van 54.1530 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Rijswijk
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Dakspecialist

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 782

Hulp nodig bij een lekkage aan u dak? Een dakdekker nodig. Zoek niet verder. U heeft ons al gevonden. Allround Dakdekker Nederland biedt haar klanten een complete service voor onderhoud en van daken. De voornaamste peilers van ons bedrijf zijn duurzaamheid en kwaliteit. Zoals u van een Allround Dakdekker Nederland mag verwachten. Volgen wij graag de wensen van de klant, en willen we graag tevreden klanten. Hoe gaat Allround Dakdekker Nederland ter werk? Wij komen eerst bij u kijken, bespreken met u uw wensen. Daarna maken wij hier een plan van met vermelding van de werkzaamheden tot in de kleinste details plus een kostenplaatje. U ontvang dit plan samen met een offerte. Dit alles vrijblijvend. Wij zijn overtuigd, dat onze offerte u zal verassen, wat betreft de snelheid van kwaliteit van de gekozen materialen en uiteraad - de kosten. Nieuwsgierig? Wij verheugen ons op uw reactie. LET OP! WIJ ZIJN ELKE DAG BEREIKBAAR VOOR SPOED LEKKAGES 24UUR PER DAG 7 DAGEN PER WEEK. Mvg, Allround Dakdekker Nederland.

Portfolio

Reviews (30)

 • Dakrenovatie: 10 m²; Dakrenovatie; Plat dak
  raadt vakman aan
  Snelle reactie, goed werk geleverd voor een redelijke prijs. Vakkundig advies, en ook nog een ander probleem opgelost. Ik ben tevreden.
  Alphen aan den Rijn
 • Dakrenovatie: Lekkage verhelpen; Plat dak
  raadt vakman aan
  Nadat ik de klus op werkspot had gezet, kreeg ik snel reactie van Allround Dakdekker Nederland. Deze kon de volgende dag al aan de klus begi…
  Lees meer
  Hoogvliet Rotterdam
  lies coenradie
 • Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten; Reparaties en regulier ond...
  raadt vakman aan
  Wassenaar
  Tomas Kool
Bekijk alle reviews