All-Round Dakwerken B.V.

All-Round Dakwerken B.V. beoordelingen (361)

Beoordeeld op 3 mei 2010

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren, Utrecht

Na 2 keer de afspraak afzegt te hebben (wel is waar door overmacht, 1x ziekte en 1x file), uiteindelijk toch de schoorsteen kunnen repareren. Echter wij hadden als leek de verkeerde hoeveelheid m2 doorgegeven waardoor de prijs verdubbeld zou moeten worden om de hele schoorsteen te doen. Uiteindelijk er voor gekozen om een halve schoorsteen te laten repareren. Er werden wel extra kosten gerekend voor het plaatsen van een afdek kap voor de schoorsteen. Naar mijn mening had de planning misschien wat ruimer gekund of hadden ze beter aan kunnen geven dat de klus niet binnen korte tijd gedaan kon worden. Het heeft nu ruim 3 weken geduurd voordat de schoorsteen gerepareerd was.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 28 apr 2010

lekkende dakgoot bij naden

Volgens afspraak is de dakgoot gerapareerd. Geen lekkage meer gehad. All-round b.v heeft snel en met een goede prijs gehandeld. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 24 apr 2010

Dichten van gaatje dat lek veroorzaakt in dakgoot

Carlo is enthousiast en bedreven.Naar aanleiding van het advies van Carlo is gebleken dat alleen het dichten van het gaatje(s) niet voldoende is. De dakgoot is te slecht en zal geheel vernieuwd moeten worden. Voorlopig is het gaatje naar tevredenheid gedicht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlist
    Beoordeeld op 23 apr 2010

Vogeloverlast

All Round BV reageerde heel snel om het probleem wat ik had op te lossen. Binnen een week kwamen ze langs en hebben vogeltrim geplaatst. Prijs en service zijn goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 19 apr 2010

Lekkage dakgoot

Carlo heeft bij mij de lekkages opgelost en hij ontdekte ook nog een lekkage bij de afvoer die heeft Carlo gratis gemaakt! Helemaal super. Service staat bij All-Round BV hoog in het vaandel. Ik vind hun een echte aanrader!!!!!
    Beoordeeld op 17 apr 2010

Vernieuwing loodflap, lekkage

Ik ben erg tevreden, Ze werken keurig netjes en afspraken waren snel gemaakd en nagekomen. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 16 apr 2010

reparatie schoorsteen

Opdracht is goed en professioneel uitgevoerd. All-round B.V. was ter zake kundig en heeft buiten het uitvoeren van de oorspronkelijke opdracht ook aanvullende adviezen gegeven en aanvullende reparaties aan het dak uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 15 apr 2010

Vervangen van vorstnok

Netjes en vakkundig opgelost. Bij onduidelijkheid over gebruik van materialen heeft Carlo duidelijk uitgelegd a.d.h.v. gegevens leverancier op het internet. Gras was beschadigd door de werkzaamheden, maar Carlo is hiervoor met een aanvaardbaar voorstel gekomen om het op te lossen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 14 apr 2010

Onderhoud schoorstenen en nokvorsten, Hilversum

Keurig opgelost. Wel wat problemen met plannen van de datum, maar dat had ook te maken met drukte en slecht weer. Denkt mee en geeft aan wat de gevolgen/voordelen/nadelen zijn van keuzes. Prima dus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
    Beoordeeld op 12 apr 2010

Lekkage aan schuin dak

Het lijkt wat gemakkelijk om allemaal tienen te geven, maar Carlo heeft voor een goede prijs een prima klus geklaard. Ook toen er nog steeds lekkage was, bleek deze niet van zijn werk te zijn, maar van een ander euvel en heeft Carlo dit gratis gerepareerd. Meedenken en afterservice staan hoog bij hem in t vaandel. Werk in kortere tijd gedaan dan gepland en alles heel netjes achtergelaten (geen afval meer voor ons) Betrouwbaar en eerlijk!