All-Round Dakwerken B.V.

All-Round Dakwerken B.V. beoordelingen (361)

• Review door Amerongen, Utrecht
    Beoordeeld op 4 mei 2011

Takken achter regenpijp vandaan halen

Uitstekend werk geleverd voor een redelijke prijs. Ze belden de dag van te voren hoe laat ze er ongeveer zouden zijn (tussen 11:00-13:00). Goede service. Anders zit je toch de hele dag te wachten. De mannen waren er netjes op tijd en hebben snel en vakkundig werk geleverd. Zeer tevreden over de service.
  • Review door Christiaan, Leiden
    Beoordeeld op 29 apr 2011

Voegwerk en lood schoorsteen, voegwerk nokvorsten

De mannen hebben uitstekend werk geleverd. Onze schoorsteen ziet er weer als nieuw uit en zelfs onze dakgoten zijn weer schoon. Communicatie en afspraken maken ging soepel, betaling met mobiele pin erg praktisch.
  • Review door arthur, Almelo
    Beoordeeld op 21 apr 2011

schoorsteen reparatie

Onze schoorsteen was toe aan een totale renovatie. voegen vervangen, stenen opnieuw vastzetten, en inpregneren, en combikappen geplaatst. Dit heeft all-round b.v tot volle tevredenheid gedaan.Zelfs meer werk verricht dan waarvoor ze zijn aangenomen. Tevens leuke korting gekregen.
  • Review door Rink, Koudekerke
    Beoordeeld op 20 apr 2011

Lek dakgoot dichten

• Review door Werkspot-gebruiker uit Sint-Annaland
    Beoordeeld op 19 apr 2011

Schoorsteen voegen en lood aanwerken

Goede en snelle service. Er werd snel gereageerd op mijn opdracht. Ze konden snel komen. Ik kreeg goed advies voor de extra benodigde werkzaamheden. Deze konden nog dezelfde dag gedaan worden.
  • Review door h.w.j., Apeldoorn
    Beoordeeld op 17 apr 2011

nok pannen vervangen/vastzetten

• Review door Marco, Dordrecht
    Beoordeeld op 15 apr 2011

1 dakpan vervangen in de nok van het dak

Ik heb mijndakpan laten vervangen door Carlo van All-round B.V. Ik heb aangegeven dat het een dakpan betreft bovenin de nok. Carlo kon binnen een dag langskomen om de dakpan te vervangen. Bij aankomst bleek echter een normale dakpan niet te passen. De dakpan zat om de schoorsteen van het huis. Carlo heeft zonder problemen een bestaande dakpan geslepen en perfect passend gemaakt. Hij heeft hier niets extra's voor gevraagd en het werk perfect uitgevoerd! vanwege deze service, vakmanschap geef ik all-round op alle punten een dikke 10!! Carlo, bedankt voor de goede service!! Met vriendelijke groet, M. Seele
    (Bewerkt op 16 apr 2011)

Hartstikke bedankt voor de referentie. Eindelijk een 9 gemiddeld op 124 referentie`s daar zijn wij heel trots op. Mvg het All-round-team

Reactie geplaatst 16 apr 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Grootebroek
    Beoordeeld op 15 apr 2011

plaatsen vogelschroten / kilschroten onder dakpannen

Prima de opdracht uitgevoerd, op afgesproken tijd en tegen de afgesproken prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Strijen
    Beoordeeld op 14 apr 2011

Plaatsen drie kraaien kappen

• Review door Martine, Rijswijk
    Beoordeeld op 13 apr 2011

Reparatie dakgoot

Zeer goede ervaring. Snelle afspraak, uitstekend gerepareerd. Goede service. Voor twee reparaties en dichtzetten dakrand snel uitgevoerde reparatie.