All-Round Dakwerken B.V.

All-Round Dakwerken B.V. beoordelingen (361)

• Review door Rob, Utrecht
    Beoordeeld op 2 okt 2015

Duivenpinnen plaatsen

Dinsdag opdracht geplaatst, woensdag al contact gehad met All-round BV., goede prijs overeengekomen. Vrijdag klus al naar tevredenheid geklaard, gat onder pannen zonder meerkosten ook netjes gedicht. Dus tot nu toe niets dan lof voor dit bedrijf.
  • Review door JE, IJsselstein
    Beoordeeld op 23 sep 2015

Dak aanhelen na verwijdering schoorsteen en terugplaatsen dakpannen

Gat in dak is snel en goed opgelost
  • Review door Anton, Roosendaal
    Beoordeeld op 16 sep 2015

nokvorstreparatie en loodslappen repareren

Betrouwbare mensen. En de klus is door het bedrijf snel,goed en voor een mooie prijs afgehandeld.
  • Review door Richard, Spijkenisse
    Beoordeeld op 17 aug 2015

Lekkage tussen gevel en dakgoot

Super vakman! De klus zondagavond op werkspot gezet, zondagavond werd er al gereageerd en maandag aan het eind van de ochtend kwam er al iemand langs. De klacht is vakkundig door All-round B.V. opgelost. Het telefonische contact met Carlo is erg aangenaam. Vriendelijke man en geeft duidelijke uitleg over hetgeen wat er moest gebeuren en gedaan is. Mochten wij weer problemen met het dak of dakgoot hebben dan zullen wij zeker dit bedrijf weer inschakelen.
  • Review door Mathieu, Montfoort
    Beoordeeld op 6 jul 2015

Duivenpinnen plaatsen op dakgoot

Opdracht netjes uitgevoerd en binnen budget. Zelfs nog enig extra werk verricht zonder meerkosten. Meer dan tevreden!
  • Review door Tom, Papendrecht
    Beoordeeld op 2 jul 2015

4-tal dakpannen recht leggen

Snelle service en prima werk geleverd! Tot de volgende keer!
  • Review door Peter, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 30 jun 2015

Plaatsen Unidek dak en voorzien van OVH dakpannen

Eerste indruk goed. Maar op de dag van aanvang werd geklaagd over het scheve dak. Dit terwijl ze zelf zijn komen kijken en het dak hebben kunnen zien. Uiteindelijk na veel gedoe is het werk 'afgemaakt'. De verkeerde inschatting en vooronderzoek werden ons aangerekend. Uiteindelijk is het werk opgeleverd met voor ons nog veel extra werk om het netjes te krijgen. Dat is jammer.
  • Review door Vos, Oosterhout
    Beoordeeld op 13 jun 2015

Lekkage op dak traceren en repareren

Het zijn vriendelijke, hardwerkende mannen die met je meedenken. Je ziet dat ze verstand hebben van hun werk. Ze hebben niet alleen onze lekkage verholpen, maar ook gelijk de rest van het dak bekeken en op korte termijn gerepareerd. Ik ben ze zo dankbaar dat ik ze nu ieder jaar langs laat komen voor een dakinspectie.
  • Review door Laura, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 19 mei 2015

Nokvorsten vastzetten ca. 7 meter.

De afgesproken werkzaamheden (nokvorsten vastmaken met flexim) zijn naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd. Professioneel, netjes en snel. En dit tegen een scherpe prijs. Zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
    Beoordeeld op 9 mei 2015

vervangen nokpan en rechtleggen twee pannen

Positief, werken snel en adequaat. Met twee man hebben ze in korte tijd enkele pannen vervangen, dakgoot schoongemaakt en nokvorsten vernieuwd. Goede service.