All-Round Dakwerken B.V.

All-Round Dakwerken B.V. beoordelingen (361)

• Review door M., Spijkenisse
    Beoordeeld op 30 sep 2011

Het vervangen van een kil goot

Goeie ervaring met vervanging van de kilgoot en vervangen loodslappen. Alles is volgens afspraak verlopen. Ze waren netjes op tijd, werk is professioneel uitgevoerd, goed advies gegeven, netjes weer opgeruimd. We waren heel tevreden. Voor een goede prijs..
  • Review door Jeroen, Voorburg
    Beoordeeld op 29 sep 2011

Dakrenovatie jaren '30 tussenwoning en vervanging dakraam

Het is prettig zaken doen met All-round B.V. Er wordt snel geschakeld en gedegen advies gegeven. Zo hoefde mijn dak - in tegenstelling tot het advies van anderen - niet volledig te worden vervangen, maar kon worden volstaan met een reparatie/renovatie van enkele zwakke plekken tegen een acceptabele prijs. De uitgebrachte offerte is duidelijk en is in mijn geval ter plekke uitgewerkt. Dat is nog eens snelheid. De opdracht is inmiddels naar volle tevredenheid en binnen de gestelde termijn uitgevoerd.
  • Review door Jan Cees, Soest
    Beoordeeld op 26 sep 2011

Reparatie naden in dakgoten

Opdracht conform overeengekomen werkzaamheden uitgevoerd en dakgoot keurig geveegd.
  • Review door M., Maassluis
    Beoordeeld op 19 sep 2011

Lekkage naast Velux dakraam

Mijn ervaring met All-round B.V. is heel goed. Goed werk gedaan! Keurig netjes op tijd aanwezig. Denk met je mee. De volgende keer dat ik iemand nodig heb weet ik wie ik moet benaderen. Veilig gevoel.
  • Review door RP, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 19 sep 2011

dakgoot lekkage op overschuif naad

• Review door Krijgsman, Zoetermeer
    Beoordeeld op 17 sep 2011

dak dakkapel

Prima werk geleverd. Ze waren iets later dan gepland, maar hadden netjes gemeld dat ze in de file stonden. Snel en efficient afgehandeld.
  • Review door Harry, Veenendaal
    Beoordeeld op 15 sep 2011

Schoorsteen plaat rechtleggen + voegen

Na acceptatie van de opdracht heeft Carlo van der Linden direct contact gezocht voor het maken van een afspraak voor de reparatie. Op een plezierige wijze heeft verdere communicatie plaatsgevonden en op de afgesproken dag heeft Carlo met een collega gezorgd voor een perfecte oplossing voor mijn schoorsteen-probleem. All-round zal ik zeker aanbevelen voor dak- en schoorsteenproblemen. Carlo, dank je wel. Voor ons scoor je een dikke TIEN.
  • Review door Vereniging van Eigenaren Ambonstraat 8a & 8b, Utrecht
    Beoordeeld op 14 sep 2011

Opnieuw voegen schoorsteen

Doen net dat stapje extra en denken goed mee!
  • Review door Matthijs, Utrecht
    Beoordeeld op 14 sep 2011

Dakgoot schoonmaken in Utrecht, Vogelenbuurt

Snel gereageerd, kon eerder dan ik verwacht had, aanwezig op afgesproken tijdstip en netjes achtergelaten. Al met al goed werk geleverd.
  • Review door jos, Maarssen
    Beoordeeld op 13 sep 2011

dakgoot repareren

Goed werk geleverd. Hebben de dakgoot gemaakt en hebben gelijk ook het lood aan de voor kant van het huis onder het raam gemaakt. Daar door wert het wel wat duurder,maar is een goede prijs gemaakt voor het repareren van het lood. Komen goed hun afspraak na. Prima voor en volgende keer als het nodig mocht zijn.