all in dakwerken

all in dakwerken beoordelingen (92)

• Review door leroy, Deventer
    Beoordeeld op 5 dec 2018

dakbedekking

binnen 2 weken na aanvraag was het uitgevoerd. super tevreden. werkzaamheden waren: het opnieuw bekleden en isoleren van circa 65 m2 platdak + dakkapel, dichtbranden van 1 dakkoepel (60x120cm) en enkele doorvoeren, dakranden teruggeplaatst en rommel opgeruimd.
    Beoordeeld op 25 nov 2018

Vervanging en isolatie plat dak

Ik wilde het dak van mn nieuwe huis laten voorzien van isolatie en nieuwe dakbedekking. Verscheidene dakdekkers zijn langs geweest en Wilfried was de enige die meteen zag dat het dak al geïsoleerd was. Vervolgens alleen het dak laten voorzien van nieuwe dakbedekking door Wilfried en zijn mannen. Alles is goed uitgevoerd en afspraken werden keurig nagekomen en dat alles voor een prima prijs. Ik zou Wilfried zeker aanraden voor je dakwerkzaamheden.
  • Review door Arno, Den Haag
    Beoordeeld op 25 okt 2018

Dakbedekking Portiek 100 m2

We hebben een klus aanbesteed aan All in dakwerken van Wilfried Vlierhuis. Goed uitgevoerd, stipte naleving van de afspraken. Goede kwaliteit geleverd, zoals afgesproken /vastgelegd in de offerte. Goede prijs kwaliteit verhouding. De klus was aanbesteed vanuit de VVE Van den Boschstraat Den Haag. Klus : Grind van bestaande dakbedekking verwijderen, bestaande daktrim van aluminium verwijderen, oude dakebdekking verwijderen. Nieuw aanbrengen : dubbellaags dakbedekking, loden strook anagebracht, zinken dakranden aangebracht. All in Dakwerken beveel ik aan voor iedere dakbedekkings klus !!
  • Review door Martin, Kaatsheuvel
    Beoordeeld op 25 okt 2018

dak vervangen

De mensen van All-in Dakwerken hebben prima werk geleverd. Zelfs bij een onvoorziene noodsituatie wordt er kordaat actie ondernomen om alle op tijd en vooral netjes op te leveren. Wat nog wel het vermelden waard is, is dat All-in Dakwerken als enige aanbieder het gewenste zetwerk voor de randafwerking kon leveren. Ik kan All-in dakwerken van harte aanbevelen.
  • Review door Bertus, De Westereen
    Beoordeeld op 22 sep 2018

Afschot repareren/dakbeschot vervangen/plat dak vervangen

Wilfried is van het type: niet lullen maar poetsen! Prima prijs. Komt afspraken na. Aanrader!
  • Review door Bertie, Hengelo
    Beoordeeld op 15 sep 2018

Dak aanbouw dekken 35m2

Klus prima uitgevoerd, zeer tevreden met het resultaat.
  • Review door Jeannette, Aalten
    Beoordeeld op 8 aug 2018

Dakdekken

Ik ben zeer tevreden. Het was bouwvak en ik dacht dat zal nog wel even duren maar men had op zeer korte termijn al tijd. Er was vergeten om een ventilatie rooster mee te nemen maar dat werd ter plekke geregeld. De communicatie verliep vlot. De klus is vakkundig uitgevoerd. Een aanrader
  • Review door Hans, Joure
    Beoordeeld op 30 jul 2018

Dakbedekking EPDM 27,60 m2 (zie foto's)

Wilfried heeft prima werk geleverd en was flexibel en meedenkend. Mooi, dat ondanks de hitte alles geregeld kon worden! Hans
  • Review door Thom, Deventer
    Beoordeeld op 21 jul 2018

Dakbedekking en afwerking

Snel en netjes het werk verricht.
  • Review door lola, Rottum
    Beoordeeld op 2 jul 2018

dakrenovatie

Het dak ligt er weer netjes bij. Keurig werk geleverd. goede prijs kwaliteit. Dik tevreden.