Alesso Allround

Alesso Allround beoordelingen (306)

• Review door Romy, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 4 aug 2024

Vloer egaliseren: 50m²

Hele vriendelijke man. Contact verliep snel en soepel. Meneer communiceert heel duidelijk en open over de prijs. Had vanaf het begin een goed gevoel bij hem en dat bleek te kloppen. De klus (egaliseren) is perfect en op zeer korte termijn uitgevoerd waardoor onze vloer gelegd kon worden op de geplande datum en we geen vertraging opliepen. Heel erg bedankt Ramon, we zijn er blij mee!
    (Bewerkt op 5 aug 2024)

Dankjewel Romy, jullie bedankt voor het vertrouwen. Veel plezier in jullie nieuwe woning.

Reactie geplaatst 11 aug 2024
  • Review door Jarik, Diemen
    Beoordeeld op 26 jul 2024

Vloer egaliseren: 40 m²

Helemaal top! Erg netjes gewerkt en denkt goed mee, niks aan te merken!
  • Review door Wesley Goedegebuure, Vleuten
    Beoordeeld op 17 jul 2024

Vloer egaliseren: 44 m²

• Review door Xander, Den Bosch
    Beoordeeld op 29 jun 2024

Vloer egaliseren: 80 m²

Goeie vent, fijn contact, goed werk

Dankjewel Xander, Het resultaat was perfect dankzij een goede voorbereiding van jouw kant. Succes verder met alles….

Reactie aangepast 29 jun 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hillegom
    Beoordeeld op 26 jun 2024

Vloer egaliseren: 55 m²

Op zeer korte termijn geholpen met egaliseren van de vloer. Alles is goed verlopen en wij konden daardoor met met minimale vertraging door met verbouwen. Toch ook een klein puntje kritiek, er zat best wel wat egaline overal en nergens (op ramen, deurposten etc) en mbt de kosten vond ik de arbeidskosten wat aan de hoge kant voor de tijd die er nodig was de vloer te gieten.

Beste Arjen Kloosterman, De arbeidskosten begrijp ik niet helemaal. We hebben 2 dagen nodig gehad om jouw vloer 2 cm te verhogen. Bewuste keus en besproken zodat we het juiste level konden bereiken zodat ze zonder verdere schade de vloerverwarming konden frezen. De kosten waren gebaseerd op de benodigde materialen en niet arbeid. Dan hebben we nog de egaline die volgens jou overal en nergens zou zitten. Ik heb buiten gemixt op een groot kleed. Binnen zal er ongetwijfeld wat hebben gezeten op de nog niet behandelde muren. Ik heb helaas maar een foto omdat we ons meer hebben gefocust op het gieten/egaliseren van de vloer. Ik kan mij dus ook niet helemaal vinden in jouw opmerking dat de egaline overal en nergens zou hebben gezeten. Op de foto is in ieder geval niks te zien. Toch ben ik wel blij dat je bij de oplevering erg tevreden was met alles en verder kon na mijn inzet 😉 Tip voor wie dit leest: als er echt iets is, bel gewoon even en we lossen het op. Groet, Ramon

Reactie geplaatst 26 jun 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 17 jun 2024

Vloer egaliseren: 50 m²

• Review door Britt, Maarssen
    Beoordeeld op 6 jun 2024

Vloer egaliseren: 50 m²

Snelle reactie. Klus snel afgerond. Zeer tevreden!
  • Review door Maarten, Almere

Vloer egaliseren: 45 m²

• Review door Rogier, Spaarndam
    Beoordeeld op 30 mei 2024

Vloer egaliseren: 37 m²

Ramon is een professionele, vriendelijke vakman. Komt op tijd, werkt netjes en snel. Zeker aan te bevelen.